Jogosan esik ez nekem rosszul?
Figyelt kérdés
A történet röviden: az exemmel már egy jó éve szakítottunk. Őt úgy ismertem meg hogy egy jó barátnőm bemutatott neki. Ők is akkortájt ismerkedtek meg. Én ezt a barátnőmet akkor már sokkal régebb óta ismertem, vagy 2 éve. Az exemmel együtt voltunk, majd szakítottunk. A szakítás után viszont ez a barátnőm az exem oldalára állt. Eltávolodtunk egymástól. Nem keresett, nem kérdezte hogy vagyok, hogy viselem a szakítást stb. Nemrég viszont láttam egy közösségi oldalon hogy az exemnek már új barátnője van és láss csodát ez a bizonyos „jó” barátnőm likeolta is az állapot frissítését hogy kapcsolatban vele: xy. Valamint a közös képeiket is mind végig tetszikelte. Ebből vonom le a következtetést hogy beszélő viszonyban vannak. Én semmi rosszat nem követtem el a már csak volt barátosném ellen. Akkor miért állt az exem oldalára? Egyrészt mi sokkal régebb óta barátok voltunk már mikor még ők csak megismerkedtek, azt hittem többet ér a barátságunk ennél. Valamint javítsatok ki ha tévedek de egy nőnek nem a nő oldalára illene állni? Én úgy tudtam hogy a nők azok tartsanak össze...2023. aug. 8. 17:11
1/4 anonim válasza:
Nem kell automatikusan a nő oldalára állni. Pláne, ha esetleg szemet vetett a férfira XD
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt azért nem nézném ki belőlük... bár ki tudja
2023. aug. 8. 17:20
4/4 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ha te is lájkolnád a képeket, akkor rólad is bárki joggal feltételezhetné, hogy pártolod?
Túlgondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!