Hogy àlltok hozzà az olyan helyzethez amikor valaki betegségre,elfoglaltsàgra,munkàra hivatkozik?
Figyelt kérdés
Csak nem mindi ez van mögötte,inkàbb kifogàs,hàritàs igy ha igazad is mond nehez hinni neki.Vagy kuld egy ebed menut es mondja ide elmehhetunk egyszer irom mehetunk erre jon a valasz majd szeptember egyik hetvegejen.Csak akkor vege a nyari szunetnek majd az lesz dolgozok,ha szabadsag van akkor mas miatt nem bir.Mindig van valami az esetek tobbsegeben amiert nem bir es halsztva van sok minden ami nem gond ha van ra nyomos ok de akkor szoljon mikor bir vagy ha halsztom rovid idon belul adok konkret idopontot nem a vegtelensegig halsztom,palira veve a masikat.Mert ameddig azt allitja rossz az allapota masokkal azert tud talalkozni.2023. aug. 8. 15:00
1/5 anonim válasza:
Veszem a lapot és lekopok róla. Ideális esetben a szemembe mondaná, hogy nem kedvel, de tudom, hogy a legtöbb ember ezt nem vállalja be, így olvasok a viselkedéséből és tetteiből. Nincs olyan kapcsolat amit érdemes lenne egyoldalúan erőltetni.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom,jol irtad venni a lapot...csak konnyebb lenne ha nem hitegetne nem tudom hogy jut eszebe feldobni valamit es meg o kezdemenyezi ha utana tologatja ez arcatlansag a masik ember erzeseivel valo jatszadozas akinek jelenztett annyit a masik hogy kezdetben naivan tenyleg elhitte amit mondott
2023. aug. 8. 15:50
4/5 anonim válasza:
Ha tudom, hogy tényleg csak ürügy, akkor tudomásul veszem, és nem keresem, és nem sértődök meg. De én jobban szeretem, ha valaki egyértelműen viselkedik, és nem mutatja más-más arcát különböző helyszíneken. Szóval ha valaki amúgy nem kedvel, akkor ne jópofizzon.
5/5 A kérdező kommentje:
Jobb az egyertelmuseg mint a jatszmazas az elobbi legalabb oszinte
2023. aug. 8. 15:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!