Nem ertem oket, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hol is kezdjem… Regebben is sejtettem, hogy a ''barataimnak'' nem jelentek sokat, pont lesz@rtak, hogy mi volt velem. Amikor kimentunk jol ereztem magam veluk, viszont mostanban egyre tobbet van az, hogy nem hivnak ki es tudom hogy tobbszor is mar kibeszeltek, de ha ott vagyok nyaliznak nekem, mintha semmi nem lenne. 5 vagyunk, de van az egyik csaj aki sokszor mar tenyleg nagyon sokat kepzel magarol (kiskorom ota ismerem ot) ,es azt hiszi mindenkit iranyithat, de a tobbiek, koztuk en is engedelmeskedunk neki, viszont en mar tobbnyire nem. Sokszor mar elegem van beloluk, kihasznalnak, es mindig mondom magamnak hogy mar nem leszek veluk joba, de megis tul sokat jelentenek nekem valamilyen szinten. Nem tudom mit tegyek…2023. júl. 31. 18:18
1/2 anonim válasza:
Falun laksz es kicsi a valasztek emberekbol? Egyebkent semmi sem fekete vagy feher. Ezek a baratok se csak szeretik egymast es veled csesznek ki. Esendo emberek gusztustalan, nemes es normalis tulajdonsagokkal.
Vedd el, ami jo neked. Nem akarsz egyedul lezengeni? Csatlakozz. De ne erezd ugy, hogy ok a vilagmindenseg. Kicsit lesz@rom uzemmodban legyel.
2/2 anonim válasza:
Senkinek ne hagyd , hogy kihasznàljon. Keress új baràtokat. Ők nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!