Milyen emberekre jellemző az, hogy valakivel nagyon barátkozni akarnak és nem adják fel a próbálkozást több visszautasítás ellenére sem?
Én max kétszer próbálok valakivel barátkozni, elhívni találkozni, stb, ha azt látom, hogy ő nem nyit felém, sosem ír rám, talikra mindig azt mondja, hogy "majd meglátjuk", "most nem érek rá", akkor én hagyom. De vannak, akik nem hagyják és akár hónapokig próbálkoznak napi szinten.
Ez általában kikre jellemző?
A 4-eshez írom,hogy férfiként szerettem volna barátkozni férfivel, de ha valaki sosem ér rá, ha találkozás volt akkor pedig panaszáradat volt a családról,stb, illetve semmilyen felajánlott program nem tetszett, akkor lezártam vele.
Eredmény = nincs barátom. sajnos nehéz ismerkedni, barátkozni és egyre rosszabb lesz.
F
5 valaszolo: hat ha valaki nem egyertelmuen kommunikal az nem rgy jo megoldas. A sok a dolgom,majd meglatjuk masok hitegetese es az a gond hogy valaki tenyleg a jot feltetelezi es ujbol probalkozik.Ilyenor jobb megmondani vagy nem jelentkezni a masiknak mert legalabb tudja hanyadan all.De van aki azert irkal,chatelget ennek ellenere a masikkal.De akkor minek ir ha talalkozni nem akar? Ez ellentmondasos.Az igen legyen igen,a nem meg nem
a tobbi mind felrebeszeles es nem oszinte.Egy szemellyel pont ilyen dolgok miatt nem akarok mar tobbet talalkozni meg irni se akarok mert faraszto.Meg az is faraszto amikor ir jaj mikor talalkozunk mar meg hozzunk mar ossze egy talit.Aztan mikor javaslom az idopontokat a valasz meglatjuk jo.Tisztabb sor nem kommunikalni.Es van mas is aki igy csinal vele sincs kedvem tobbet talalkozni,irni,semmit.Teljesen kiabranditott a viselkedese.Az a gond ezekkel az emberekkel hogy nem egyenesek mert azert irkalnak,kecsegtetnek talalkozokkal.Mostmar eljuttattak arra a szintre ahogy te velem en is ugy veled.Szerencsere nem mindenki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!