Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire gáz, ha valaki...

Mennyire gáz, ha valaki hányik egy találkozón?

Figyelt kérdés

Tegyük fel barátoknál vagy, és rosszul leszel hánysz.( Nem pia miatt, tehát nem ittatok)

Hányásfóbiám van és rettegek, hogy bármikor hányok. Mivel a gyomrom is nagyon érzékeny így sajnos sokszor vagyok rosszul.

Nem néznének rám másképp, hogy làtnak ilyen kiszolgáltatott és undi helyzetben?

2023. júl. 29. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Én akkor néznék furán, ha ez menne egy ideje és füled botját sem emelnéd, hogy utánajárj, megszüntesd a problémát.
2023. júl. 29. 23:16
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ilyen esetben beleférik, egy igaz barát nem problémázhatik ilyenen, pláne ha rosszul vagy és önhibádon kívül. Főleg akkor, ha az Atiéknál vagytok éppen.
2023. júl. 29. 23:17
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Hányik? Az gáz. Nagyon gáz. Én komolyan elgondokodnék azon, barátkozok-e vele a továbbiakban. Mert aki a hány igét képes "hányik" formában haszálni, attól bármi kitelik...
2023. júl. 29. 23:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha jólesik hánnyál..

Csak ne hányd le a kanapèt meg a bútorokat ,mert kitakarítani.. na az a komoly!

2023. júl. 30. 06:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellemes dolog és érzés az biztos még az emberben akkor is támad valamennyi szégyenerzet, ha nem tehet róla. Értelmesebb, normálisabb emberek ebből nem csinálnak különösebb ügyet és beszéd témát, bárkivel megtörténhet.
2023. júl. 30. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Én jobban aggódnék az ik-es ige használatod miatt. Egy ilyen "hányik" sokkal kínosabb, mintha tényleg hánysz.
2023. júl. 30. 19:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Erdékyi vagyok és én így hallottam eddig, de mostantól figyelek rá
2023. júl. 30. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Oké, ez elfogadható...

De ne félj ettől, ritkán hánynak az emberek, és még kisebb az esélye, hogy ez egy találkozón történjen. És egyáltalán nem ciki vagy gáz, ha egészségügyi okok moatt hány valaki.

2023. júl. 30. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!