Mit illik vinni első babalátogatásra ajándékot?
Pár hét múlva megyek egy volt egyetemi szaktársamhoz, mert született nekik gyerkőc. Mit illene ilyenkor vinni?
Nem voltunk soha igazi legjobb barátok, de sokat jártunk együtt bulizni, meg egy közös ismerős által sokat találkoztunk.
"Miért kell egyáltalán ajándékot vinni?"
Széles körben elfogadott társadalmi konvenció.
#10 idézd kérlek azt a részt ahol írtam, hogy kifejezetten a babának szeretnék venni ajándékot.
Azt kérdeztem mit illik vinni, ebben a szülők is benne vannak. Nem fogok üres kézzel odaállítani, mert vendégül látnak, és mivel nagyon messze laknak alhatok is náluk.
"valamilyen játék ami ha még most nem is érdekli, később biztos érdekelni fogja"
Azért ne xboxot, vagy biciklit. Mondjuk rágóka, csörgő még ok.
Ki mondta hogy xboxot vigyen neki?
Azért szerintem akik ezt olvasták volt annyi eszük, hogy értsék, hogy baba játékokra gondoltam, és esetleg olyan játékokra amit picivel idősebb gyerekeket érdekel. Pl torony építős játék, később odalesz érte a most még kisbaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!