Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit illik vinni első babalátog...

Mit illik vinni első babalátogatásra ajándékot?

Figyelt kérdés

Pár hét múlva megyek egy volt egyetemi szaktársamhoz, mert született nekik gyerkőc. Mit illene ilyenkor vinni?

Nem voltunk soha igazi legjobb barátok, de sokat jártunk együtt bulizni, meg egy közös ismerős által sokat találkoztunk.

2023. júl. 27. 08:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

"Miért kell egyáltalán ajándékot vinni?"

Széles körben elfogadott társadalmi konvenció.

2023. júl. 27. 10:07
 12/17 A kérdező kommentje:

#10 idézd kérlek azt a részt ahol írtam, hogy kifejezetten a babának szeretnék venni ajándékot.

Azt kérdeztem mit illik vinni, ebben a szülők is benne vannak. Nem fogok üres kézzel odaállítani, mert vendégül látnak, és mivel nagyon messze laknak alhatok is náluk.

2023. júl. 27. 10:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia nekem nincs gyerekem de nagyon sok ismerősömnek született baba én ott anyukának virágot vittem apukának alkoholt a babának meg utalványt Rossmann Müller Dm és ott a szülők bőven tudnak majd olyat venni ami a babának hasznos és kell.
2023. júl. 28. 10:36
 14/17 anonim válasza:
Plüss állat, ruhák, esetleg valamilyen játék ami ha még most nem is érdekli, később biztos érdekelni fogja :)
2023. aug. 2. 00:43
 15/17 anonim ***** válasza:

"valamilyen játék ami ha még most nem is érdekli, később biztos érdekelni fogja"

Azért ne xboxot, vagy biciklit. Mondjuk rágóka, csörgő még ok.

2023. aug. 2. 07:43
 16/17 anonim válasza:

Ki mondta hogy xboxot vigyen neki?

Azért szerintem akik ezt olvasták volt annyi eszük, hogy értsék, hogy baba játékokra gondoltam, és esetleg olyan játékokra amit picivel idősebb gyerekeket érdekel. Pl torony építős játék, később odalesz érte a most még kisbaba.

2023. aug. 2. 10:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Nyilván senki nem vesz xboxot, csak viccnek szántam, bocs ha nem volt egyértelmű. Mondjuk én építőkockát sem vennék amúgy.
2023. aug. 2. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!