Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Módszerek egy online alapú...

Módszerek egy online alapú barátság elmélyítésére [?]

Figyelt kérdés

Végzős gimnazista fiú vagyok, van néhány internetes barátom, és mindig is problémát jelentett számomra a mélyebb, személyesebb barátságok kialakítása, élő és online kapcsolatok esetén egyaránt.

Az élőben létrehozott barátságaim általában a közös érdeklődések, vonások hiányából kifolyólag kezdetlegesnek mondhatók, viszont az online barátságainál nem áll fenn ez a probléma. Ezeknek a kapcsolatoknak a fejlesztésével kapcsolatban szeretnék érdeklődni.

•Ami jelenleg adott: személyes találkozók évi egy-két alkalommal (1–4 órára laknak tőlem).

•Lehetőségek, ötletek: pl viszonylagos redszerességgel megejtett hanghívás, több találkozó?

Bármilyen ötletet, meglátást, véleményt, tapasztalatot elfogadok. A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm.

2023. júl. 22. 17:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
1 óra az nekem kb a napi suliba járás volt, vagy biciklivel munkába. Szerintem az nem olyan vészes, hogy ne lehessen heti rendszerességgel találkozni, akár félúton, ha mindenki érdeklődik, és nem csak te hajtod őket.
2023. júl. 22. 17:16
 2/2 anonim ***** válasza:
82%

1 óra út az semmi. Rászánni egy szombatot vagy vasárnapot és mehet a tali. Legrosszabb esetben félút.

Eseményekre kijárás közösen? Pl. Mondocon

2023. júl. 22. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!