Ez milyen viselkedés egy baràttól?
Most komolyan egy ki eső miatt vagy kiakadva? :D
Tényleg ennyire eltunyultak az emberek?!
#1 sikeresen megértetted a lényeget👌
Alapból figyelmes embernek tartom magam, viszont szerintem hasonló helyzetben nekem nem jutott volna eszembe így eső előtt megkérdezni, hogy hozzak-e neked valamit otthonról. Szóval simán lehet hogy vele is csak ez volt a helyzet
Viszont ha alapból is ilyen (nem figyel rád), akkor abból azért már le lehet vonni következtetéseket
#4 nem úgy értettem, hogy ilyenkor veszélyes-e vagy sem, hanem hogy nekem(!) valószínűleg nem jutott volna eszembe magamtól felajánlani, hogy menjünk el hozzám egy esernyőért pl (viszont ha lett volna nálam, felajánlom)
Vagy lehet hogy mivel ő feleslegesnek tartja ilyenkor az eső elleni védekezést, ezért meg se fordult a fejében, hogy neked kellhet, és hogy megkérdezze, kérsz-e kölcsönbe
#5 ez viszont nem hangzik túl jól
így látatlanban nem ítélkezhetek, de ha te úgy érzed, nem oké a kapcsolatotok, akkor beszélj vele vagy szakítsd meg, ha olyan
Igen lehet igy is nezni nem jutott eszebe hogy ezt felajanlja.Bar en mondtam nincs esernyom meg nem az a gond ha esni fog hanem az hogy nincs nalam esernyo.
Ami a az elozo uzenet masodik reszet illeti lehet nincsenek az igenyek jol kifejezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!