Vendégsében mikor illik fürdeni?
Én például nem lennék annyira tiszteletlen, hogy izzadtan, piszkosan feküdjek be a tiszta ágyukba.
Szerintem ők is sejtik, hogy szívesen tusolnál.
A házigazda mondja is a vendégnek, hogy tett ki tiszta törcsit, de ha nem mondja, te is mondhatod, hogy szeretnél fürdeni elalvás előtt, hol találod a vendégtörölközőt.
De, ha otthon fürdenél, mivel az esti órákban hül a levegő, ha te indulás előtt tusolsz, akkor nem hinném, hogy leizzadsz vagy nagyon összekoszolod magad, amíg odaérsz.
Igaz, elfelejtettem, h otthon forrosag van, bocsesz.
Igy egy gyors tus nem art, mert tuti megizzad az ember.
7, Amúgy nem mindenkinek késő, még akkor sem, ha nem ottalvós. Sokan este 7-8 fele futnak össze és indulnak bulizni vagy kezdik a házibulit.
Nekem amúgy volt egyszer olyan, hogy valakit pizsamapartira hívtam. Este érkezett a megbeszéltek alapján. Semmi cuccot nem hozott, kiderült, hogy félreértette. Kb este 11-ig beszélgettünk, akkor felállt és mondta, hogy ideje hazaindulnia. Én úgy gondoltam, a pizsamaparti az ottalvós bulit jelenti, ő úgy értelmezte, hogy ez egy késő esti buli és nem ottalvós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!