Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vendégsében mikor illik fürdeni?

Vendégsében mikor illik fürdeni?

Figyelt kérdés
Ha egy éjszakára mész ott aludni, mondjuk 18ra hívnak át akkor este még le kell fürdeni ha indulás előtt lefürödtem? Mert ha pl ebédre hívnak akkor megértem este le kell fürdeni de ha későn hívnak?

2023. júl. 17. 21:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Ha indulas elott furodtel, akkor nem kell sztem.
2023. júl. 17. 21:43
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Igényesség kérdése. Én minden este fürdök. Ha te nem szoktál, és nem zavar a hőség miatti izzadás sem, akkor ne tedd.
2023. júl. 17. 21:44
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen melegben egy frissítő zuhany nem árthat:)
2023. júl. 17. 21:44
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Én például nem lennék annyira tiszteletlen, hogy izzadtan, piszkosan feküdjek be a tiszta ágyukba.

Szerintem ők is sejtik, hogy szívesen tusolnál.

A házigazda mondja is a vendégnek, hogy tett ki tiszta törcsit, de ha nem mondja, te is mondhatod, hogy szeretnél fürdeni elalvás előtt, hol találod a vendégtörölközőt.

De, ha otthon fürdenél, mivel az esti órákban hül a levegő, ha te indulás előtt tusolsz, akkor nem hinném, hogy leizzadsz vagy nagyon összekoszolod magad, amíg odaérsz.

2023. júl. 17. 21:55
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
ha kb vége a dumának, akkor szoktak fürödni.
2023. júl. 17. 22:10
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

Igaz, elfelejtettem, h otthon forrosag van, bocsesz.

Igy egy gyors tus nem art, mert tuti megizzad az ember.

2023. júl. 17. 22:14
 7/15 anonim ***** válasza:
14%
Mondjuk az elég fura, ha valaki ennyire késői dátumra hív meg valakit, azért este 6 az már elég késő.
2023. júl. 17. 22:21
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Mi a fura benne?:)
2023. júl. 17. 22:22
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

7, Amúgy nem mindenkinek késő, még akkor sem, ha nem ottalvós. Sokan este 7-8 fele futnak össze és indulnak bulizni vagy kezdik a házibulit.

Nekem amúgy volt egyszer olyan, hogy valakit pizsamapartira hívtam. Este érkezett a megbeszéltek alapján. Semmi cuccot nem hozott, kiderült, hogy félreértette. Kb este 11-ig beszélgettünk, akkor felállt és mondta, hogy ideje hazaindulnia. Én úgy gondoltam, a pizsamaparti az ottalvós bulit jelenti, ő úgy értelmezte, hogy ez egy késő esti buli és nem ottalvós.

2023. júl. 17. 22:33
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
attól függ, de szerintem én nem mennék... fürdök késő délután nem kell akkor este is... tiszta vagyok végig
2023. júl. 17. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!