Milyen ajándékot adnátok egy amerikai barátnak?
Amerikaiak esetében lánynak valami feltűnő, csili–vili, kissé giccses, eltúlzott hatású kiegészítőt szoktam adni ajándékba, legyen az akár ékszer, vagy csak egy különlegesebb telefontok. Fiúnak meg valami kaját, rengeteg kaját.
Eddig minden amerikai ismerősöm örült annak, amit kapott :D
Ezesetben könyvvel próbálkoznék.
Annak pedig örülök hogy végre akadt kivétel :D Eddig minden lány a csillogós, feltűnő dolgokért bolondult közülük, a fiúk meg a kajáért voltak oda.
Én adnék valami személyes dolgot, aminél nem a nemzetiségét venném figyelembe, hanem azt, hogy minek örülne, mellé meg valami tipikus magyar édességet mondjuk?
#5 ékszernek is tudnék örülni, ha a stílusomat tükrözné, na de ha ideállítanál elém egy nagy adag kajával, odáig lennék🤩
Csak nem te is amerikai vagy!? :D
Eddig mindenkit ezzel a bevált módszerrel ajándékoztam meg és eddig kivétel nélkül mindenki őszinté , szívből örült neki. A lányok fél órán át nézegették a tükörben, fényképezték magukat benne, meg vidáman rázogatták a kezüket a lámpa alatt, a karkötő meg csillogott–villogott meg csörgött rajtuk, a fiúk meg elégedetten hátradőlve mutogatták a hasukat hogy mekkora lett miután tíz perc alatt felfalták az egészet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!