Velem van a baj vagy vele?
Egy barátnőmről van szó, régebb óta jóban vagyunk azonban egyre rosszabbul érzem magamat a kapcsolatban.
Úgy érzem inkább róla szól a kapcsolatunk mint rólunk. Neki mindig nagyobb a problémája, neki mindig sokkal rosszabb és ez nagyon önző lesz de néha nekem is szükségem lenne egy kis önsajnáltatásra. Mármint persze nem mindig, de egyszer kétszer szükség van rá.
De általában ha felvázolom a problémámat vagy nem is figyel vagy elkezd a saját dolgairól beszélni, hogy én ne viszonyítsam az én miniatűr problémáimat az övéhez.
Egyre rosszabbul esik az is, hogy rólam konkrétan semmi információt nem jegyez meg, nekem viszont mindent meg kell jegyeznem róla (amivel persze nincs bajom, csak az hogy ez nem kölcsönös).
Esetleg valami tanács, hogyan álljak jobban a dologhoz? Vagy csak túldramatizálom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!