Három legjobb barátnő ~ többi lent?
Sziasztok!
Hárman vagyunk legjobb barátnők. Ketten mindig értjük a poént, de a harmadik barátnőnkkel nem lehet poénkodni, mindenen megsértődik, mit tegyek/tegyünk?
Az értelmes válaszokat köszönöm!
Sértődékeny, plusz valószínűleg ti ketten jóbban vibe-oltok egymással, ez is zavarhatja.
Hármas barátságoknál SZINTE MINDIG van egy kirekesztett személy. Nagyon-nagyon-nagyon ritka, hogy 3 ember ugyanannyira kijön egymással, mindenki mindenkivel harmonizál.
Inkább arról van szó, hogy a csapatban 2 ember szorosabb viszonyt ápol, a 3. pedig ezt sérelmezheti.
Igen, előttem szóló jól írta. Pl. a külföldi iroda vezetőknek / humán menedzsereknek tanítják is, hogy nem szabad három embert egy irodába rakni.
Persze kivételek mindig vannak, de ahhoz sokat kell dolgozni hogy ne a reflexek, hanem a tudatosság működjön. Sok kommunikáció, és ha valami "nem kerek" azonnal megbeszélni, feloldani a feszültséget ami összegyűlhet.
Lehet szar a humorotok és csak nektek vicces.
Én is találkozok olyan emberekkel, akik azt hiszik hogy viccesek, nyerítenek mint a ló, pedig inkább csak közönségesek.
#1!
Alig lehet kihúzni belőle. A legkisebb poénokon is nagyin meg tud sértődni. A másik lánnyal mi is poénkodunk egymással, még "durvábban" is, még is értjük.
#2!
Eddig mindig jól el voltunk hármasban is, az utóbbi időben kezdte le ezt a sértődést.
#3!
Nekem azt tanították, hogy mindig meg kell beszélni a problémákat. Én meg is beszélném, ha a személy hajlandó lenne rá.
#4!
Ez egy jó ötlet, köszönöm.
#5!
Bárhová megyünk, mindenki nevet a poénjainkon... úgy gondolom, hogy itt nem velünk van a probléma...
"Eddig mindig jól el voltunk hármasban is, az utóbbi időben kezdte le ezt a sértődést."
Az, hogy csak az elmúlt időszakban mutatja ki, nem azt jelenti, hogy eddig nem esett neki rosszul a dolog...
De most komolyan...mit tegyünk? Ne poénkodjunk soha többé?
Egyébként ő pedig mindig kinevet minket... az persze vicces, de a mi poénjaink vérig sértőek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!