Hogy legyek egy meleg férfi barátja?
Figyelt kérdés
Bocsi nem tudom,hova tenni a kérdést. Szimpatikus egy férfi ,de sajnos meleg. Nem hazudok kicsit tetszik is,de tudom hogy úgy sem lehet köztünk semmi sem. Szoktunk beszélgetni ,ha találkozunk ,de az nagyon ritkán van ,lájkol mindig a facen is. Nincs senkije sem. Hogy barátkozhatnék vele össze még jobban?2023. júl. 2. 19:00
11/16 A kérdező kommentje:
Sok közös van bennünk
2023. júl. 2. 19:55
12/16 anonim válasza:
Nem fogsz tudni barátja lenni, mert többet érzel. Nagyon nehéz elengedni, ha rendszeresen beszélgettek és találkoztok, nagyon fog zavarni, amikor összejön valakivel.
13/16 anonim válasza:
Nekem volt meleg baratom. De.en soha nem gondoltam ra ugy mint ferfira. Egyszeruen emberkent tartpttam szamin. Nem volt nehez vele baratkozni, lehetett mindenrol kerdezni, tanacait kerni tole, programokra jarni vele. Ha teheted tobbedmagaddal menjetek el sorozni, limonadezni, kerthelyseges valahova bulizni. Aztan alakul a baratsag. Szerintem a lenyeg az, hogy valahogy felejtsd el, hogy meleg vagy annal vallja magat. Es akkor pont ugyanolyan lesz baratkozni mint barki massal.
14/16 anonim válasza:
Enged neki popsiba es kosd be a szemet, ne borotvald le.. talan elhiszi.
15/16 anonim válasza:
Meleg férfiként sem tudok egy meleg férfi "csak" barátja lenni,mert mindegyik többet akar.
Ez a mi sorsunk :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!