Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy srácnak több meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srácnak több meleg barátja van, az gyanús?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác, és úgy érzem én is neki, viszont barátnőim szerint meleg körökben forog, és valószínű ő is az. Tény, hogy így hirtelen két fiúbarátja is eszembe jut, aki meleg, de őróla soha nem hallottam ilyen pletykákat, és tényleg úgy érzem, hogy tetszem neki, és már jó ideje flörtöl velem.

Ha valakinek vannak meleg barátai, az nem jelenti azt, hogy ő is meleg, nem? Vagy tényleg gyanús a helyzet, és csak áltatom magam?

2016. febr. 16. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a hetero pasik nem szivesen vannak korulveve meleg baratokkal mert tartanak azok kozeledesetol. Tavoli haver esetleg, de nagyon kozeli hetero es meleg pasi baratot nem ismerek.

Ha flortol veled, akkor lehet hogy bisex vagy nem flortol, csak te erzed annak. Ha randiznatok konnyebben valaszt kapnal a kerdesedre.

2016. febr. 16. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Meleg, vagy biszex.
2016. febr. 16. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy meleg haverom és egy távolabbi ismerősöm, mégsem vagyok az.Mondjuk aki közeli haverom, arról senki meg nem mondaná, hogy az, kb 3-4 hónapja ismertem, mikor a szokásos ivászatunkra megjelent a pasijával :D Addig fogalmam se volt róla, de nemigen tette tönkre a barátságunk.Legalább tudom, hogy nem fog ráhajtani az én barátnőmre :D
2016. febr. 16. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!