Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit irjak a fiunak?

Mit irjak a fiunak?

Figyelt kérdés
beszeltunk par honapot.altalaban este chateltunk o mindig ugy koszont el h alvasido torpikem:) kb 2-3 hete nem beszeltunk(sot meg tobb) mit irjak neki? vagy hogyan irjak neki?
2023. jún. 27. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Az előbb még bullyingolt, most meg írnál neki. Ennyire életképtelen ne legyél már. Ha nem tudod mit írj neki, akkor inkább semmit.
2023. jún. 27. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom , talan lett baratnoje? Csak netrol ismered, nem talalkoztatok meg?

Nyugodtan kerdezd meg, nincs benne semmi. Pl

Ne haragudj hogy zavarok, de megkerdezhetem mi tortent? Sokat gondolok rad, valami rosszat mondtam?

Igazabol az o reszerol eleg proli dolog, hogy igy random elkezd ignoralni…

2023. jún. 27. 19:18
 3/6 A kérdező kommentje:
ha nem tudsz ertelmeset irni fogd bea pofikadat🥰😘
2023. jún. 27. 19:19
 4/6 A kérdező kommentje:
kettesre gondoltam
2023. jún. 27. 19:19
 5/6 A kérdező kommentje:
nincs baratnoje, egy iskolaba jarunk volt alakuloja de az dobta volt koztunk egy kis feszultseg,mindig en irtam de elkezdett sokat o is keresni, sok lannyal beszelt/beszel azt mondta szep vagyok ennyi info remelem eleg:)
2023. jún. 27. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen mentális állapottal ne akarj kapcsolatot. Amikor te magad nem tudod mit csinálj, mert nincs önbizalmad, önismereted, addig nem szabad más emberre támaszkodni. Előbb terápia.
2023. jún. 27. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!