Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez miért van szerintetek?

Ez miért van szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy pasi haver/barátom, neha szoktunk együtt kirándulni, várost nézni. Azt vettem észre, hogy kerüli többször a tekintetem, ha megyek felè pl oldalra néz, vagy ha mosolygok rà. Majdnem mindig elnéz vagy oldalra néz.

Ha szemembe is néz nem sokáig.

Én 20 éves lány vagyok, a pasi 37.

2023. jún. 21. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert tudja, hogy nem akarhat tőled semmit, de akar. És azt is tudja, hogy amit akar az nem tisztességes veled szemben. Álltatja magát, hogy ez így mind rendben is van, hiszen nem történt semmi. Te meg gondolom arra vársz, hogy mikor mondja már el, hogy mennyire de mennyire belédhabarodott.
2023. jún. 22. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy akar bármit is.

Lehet, hogy pont azért kerüli a tekintetedet, mert nem akar, és nem szeretné, hogy, azt hidd hogy igen. Tehát nem szeretne tisztességtelen lenni véletlenül sem azzal, hogy felkelti a figyelmedet ilyen szempontból.

Persze az ötlet, és a gondolat meglehet benne, ha így is van, mint írtam. De az egy másik kérdés, mint hogy akar-e bármit.

Természetesen nem ismerem az illetőt, így nem tudom mi a valóság, de az is lehet akár, amit írtam.

Meg persze az is lehet, hogy jobban kiderült, mi van mióta ezt a kérdést kiírtad.

2023. jún. 25. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!