Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szülinapi összejövetelt...

Szülinapi összejövetelt tervezek, hogyan kell?

Figyelt kérdés
Pénteken pár kollégámmal és egy két baráttal sörözőbe ülünk be szülinapom alkalmából. 1-2 kört, meghívást, természetes hogy nekem kell fizetni. De kicsit félek mi van ha valaki ez után valami drágábbat rendel? Sosem rendeztem még ilyet szívesen várok tanácsokat
2023. jún. 12. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Most jól értem, hogy neked lesz szülinapod és te akarod meghívni a többieket??

Ezt fordítva szokás, az ünnepeltet szokták meghívni és neki szerveznek bulit (már ha szerveznek). Az milyen már, hogy szegény szülinapos számláját lemerítik a haverok, jó kis szülinap lenne!

2023. jún. 12. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk az ilyesmi úgy működött, hogy a szülinapost mindenki meghívta egy körre, de azon kívül mindenki fizette a saját fogyasztását. Illetve egy idő után részegségtől függően általában fizetett mindenki mindenkinek összevissza, de az alapkoncepció az az volt, amit írtam.
2023. jún. 12. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
36%
Ha maximum ket kort tervezel akkor mikor latod a masodik kornel hogy urulnek a poharak akkor inditvanyozhatod hogy lassan mehetunk.Ket kor ital is benne van 2-3 oraba nem ugy lenne hogy fel ora mulva elsiettek.Ez csak egy otlet.
2023. jún. 13. 08:21
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Én ha szülinapra mentem, akár az ünnepelt szervezte, akár a párja stb,evidens volt, hogy mi vendégek hívjuk meg a szülinapost 1-1 körre. Nem merült fel, hogy ő fizetne bármit is - kivéve ha ő jelenti ki az elején, hogy "mindenki a vendégem egész estére".. A saját fogyasztásunk mi álljuk.
2023. jún. 13. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Az első kört a másokat meghívó! állja, ez pl tök alap, ha ő az ünnepelt, ha csak random este.
2023. jún. 14. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!