Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Hagynom kéne?

Mit tegyek? Hagynom kéne?

Figyelt kérdés
Van egy barátom És van amikor nagyon jó fej De amikor egy másik barátnőmnkel közösen vagyunk mindig a másikat választja helyettem és őt hívja magával mindenhova. Ha Négyen vagyunk is én vagyok az utolsó akit hívna. Viszont nagyon jó fej és sok mindenben segített már. Nyíltan bevallja hogy mindenkit ki beszél és nekem is beszélte már ki azt a lányt akit mindig hív magával. Egy éve nagyon nagyon jóban voltunk idén Eleinte nem voltunk olyan szorosban De azt vettem észre hogy kicsit alakult a helyzet te még most is ezt csinálja. Nem tudom mit tegyek. Azt is észrevettem hogy talán én is tehetek róla mivel nem tudok olyan nyíltan beszélni szerintem kicsit meg akarok felelni. Ezen is akarok változtatni de nem tudom hogyan kéne. Azokat a témákat keresem amiket szerintem másoknak elmondhatok és ne legyek unalmas.

2023. jún. 12. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen "embereket" kiszórtam a környezetemből..
2023. jún. 12. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Igen, hagynod kéne, mert csak lerombolja az önbizalmadat és becsicskulsz, csicska leszel.
2023. jún. 12. 11:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen nálam nem barát. Nem az a gond feltétlenül, hogy néha "elhanyagol", simán barátkozhat másokkal. Az, hogy még azt is kibeszéli, akivel elvileg annyira jóban van,az nem túl bizalomgerjesztő. Lefogadom téged is kibeszélt már másoknak. Az #1-hez hasonlóan már az én életemben sincsenek jelen ilyen alakok.
2023. jún. 13. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!