Hogyan derítsem ki hogy a legjobb barátnőm vonzódik-e a nőkhöz úgy hogy ne veszélyeztessem a barátságunkat?25/L
25 évesek vagyunk mindketten ugye ahogy írtam lányok.
Én még sosem voltam lánnyal de megnézem őket elég rendesen sőt... Biszexnek mondanám magam ha megkéne neveznem a dolog ezen részét.
Gyakran bulizunk együtt hetente / két hetente egyszer.
Olyan mintha jeleket adna hogy nyitott lenne pl úgy táncol nekem hogy fenekét nagyon hozzám érinti egyre gyakrabban mondja hogy szeret, ha ír szinte mindig szivecskét ír a végére stb.
Lehet hogy csak én magyarázom bele és szimplán baráti szeretetről van szó.
De szeretném kideríteni és nem akarok pofára esni mert volt hogy emiatt nagyon kínos szituba kerültem a pia volt a ments váram arra fogtam .... De ő tudja hogy milyen vagyok részegen én olyankor is eléggé magamnál vagyok így nem foghatom arra ha balul sül el.
Tudnátok valami tippet adni vagy hogy hogy kell ezt csinálni?
Valahogy ki akarom deríteni hogy érdeklik-e a lányok egyáltalán és úgy kéne ki deritenem hogy ne forduljon meg a fejében hogy amiatt kérdezem mert tetszik nekem vagy mert többet akarok... Félek hogy akkor elvesztem és kerülni fog ezt nem szeretném.
Nyilván mivel ti nem ismeritek tudom hogy szóról szóra nem tudtok olyan választ adni, és nem is erre gondoltam hanem valami olyasmi ötletre ami nekem ihletett add mert semmi ötletem sincs....😭
Nem tudom ezen mi olyan "bonyolult "
Vagy ez csak egy felületes barátság ami inkább haverság?
Én simán megkérdezem bármikor, bármikor barátnőmtől, legyen közeli vagy távoli, hogy "amúgy te elképzelted már milyen lenne nővel? Kipróbálnád?" Puszta kíváncsiság. Mi simán beszélünk bármiről.
A szívecske az üzenetben, a simulós tánc, szeretlek stb stb abszolút nem venném jelnek a helyedben, én nem vagyok biszex, gyerekem és férjem is van, de a közeli barátnőimnek küldök szivet üzenetben, melóban random ölelgetjük is egymást és még sorolhatnám.
Nem vagyok belé szerelmes, csak ki próbálnám vele illetve tetszik.
Nekem sajnos bonyolultabb mint nektek, meg próbalom kifejteni hátha jobban megértitek a helyzetem.
Mi már nagyon régóta barátok vagyunk csak az utóbbi 3 évben keveset találkozunk mivel már dolgozunk így kicsit át alakult buli pajtássá de ha van vmi gond mi vagyunk egymásnak az első hogy szólunk csak már van egy kialakult életünk és teljesen különböző területen meg nagy távolságra dolgozunk egymástól de egy városban lakunk.
Emiatt a napi szintű beszélgetés teljesen megszűnt, anno sokat beszéltünk a szexről meg ilyesmi de sose jött témába a leszbikusság vagy hasonló nekem az utóbbi 2 évbe alakult ki ez a vágyam vagy nem is tudom hogy mondjam...
Így ezek az okok miatt nehéz szóba hoznom ahogy írtam hetente/két hetente 1× talizunk akkor is bulizni megyünk városba előtte beszélünk annyit hogy ma rá érsz? És 20 perc múlva talizunk 1 óra múlva már van bennünk 2 feles.
Közben megvitatjuk kivel mi történt, elmondjuk a bajainkat megoldást keresünk erről még írásban meg telón 1-2 napig beszélünk max 3 nap utána nincs időnk keresni egymást.
Sajnos mióta dolgozom/dolgozunk jócskán eltűntek a barátok az életemből lényegében már csak ő maradt :/ neki meg én.
Többi barátnak már család van gyerek stb...
Emiatt sem akarom elveszíteni, és valahogy témába kéne hoznom de annyira nem vágom már hogy hogy kéne 😅
Régen volt intimebb beszélgetésünk.
Hagyd békén ezekkel
a beteges dolgokkal. Ez zaklatás.
#6 nem történt semmi, milyen zaklatásról beszélsz...
Ha nem tudsz segíteni ne offolj!
Szerintem ne kockáztass! Ha balul sül el, elvesztheted az egyetlen igaz barátodat.
Nekem egy jobb haverom jött elő egy ilyennel, teljesen elborzasztott a dolog...
Azóta egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot, próbált párszor keresni, de ignoráltam.
Szó szerint megundorodtam tőle!
#8 ettől félek én is.
De én nem mozdulnék rá meg semmi csak valahogy kiakarom deríteni hogy hogy áll ehhez és ha azt mondja hogy nem akkor rendezem én magammal a dolgokat és offra teszem, de ha azt mondja hogy igen akkor nagyon nagy türelemmel, de kivárnék. De semmiképpen nem állnék elé hogy ja amúgy simán lekapnálak... Vagy hasonló mint ahogy a haverod tette, nem le akarom rohanni ...
Hát nekem ez akkoris túl van bonyolítva.
Az én legjobb barátnőmmel 5 éve már hogy fél évente 1x ha össze futunk pár órára , amúgy csak telon tartjuk a kapcsolatot, ott is van hogy 2 hétig nem beszélünk mert elfoglaltak vagyunk. De egy ilyen telefonhívásnál IS simán benyögném, hogy amúgy gondoltál már arra hogy kipróbáld csajjal? Vagy pl hogy " huu hallod, este azt álmodtam hogy egy csajjal voltam együtt. Neked volt már ilyen , te kipróbálnád egyáltalán nővel?" Stb stb
Nagyon túl van ez problémázva
Nem szerelmet készülsz vallani
Számomra érthetetlen hogy egy ilyen "semmi" témát nem mer valaki felhozni a barátjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!