Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet felnőttként új...

Hogyan lehet felnőttként új baráti társaságot találni?

Figyelt kérdés

Még fiatal vagyok (23 éves), de már alig vannak barátaim, akikkel rendszeresen tartanám a kapcsolatot. Dolgozok, ahol sajnos nem sok korombelivel tudok beszélni.

Nálam mindig is úgy alakultak ki a haveri körök, ha egy közegben (osztályban, munkahelyen) töltöttünk együtt nagyon sok időt. Azonban munka mellett nem igazán találok olyan opciókat, amik terepet adnának barátságok kialakulásának.

Nektek hogyan sikerült ez? Főleg személyes tapasztalatok érdekelnének.

2023. máj. 24. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szemelyesen erdeklödési korok alapján.

Baratok alapjan is lehet ismerkedni.

Ellehet menni nagy varosokba a haver vagy! programra, bar ezt en meg nem probaltam. Szerintem nem lehet nagyon szorosbaratsagokat konni igy, h eladod magad x percben. De ilyen helyen viszont a nyitottsag az meg az, ami szuper, mert online nem sok emberben meg a szemelyes kapcsolatokra a hajlam.

Szval megegyszer mondom a hobbik alapjan. Kutyasetaltatas, bicikli, tura, valami kezmuves dolog, esetleg tema szerint kornyekbeli fész csoportokba erdemes korbe nézni stb.

Sok szerencsét.

2023. máj. 24. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Különböző tanfolyamok, előadások, szabadegyetemek, táborok, fesztiválok baromi jó alkalmat adnak erre. Ugyan ez a típus voltam mint te. Mára a baráti köröm fele kb random megismert ember. Sok helyre jártam munkán és anno egyetemen kívül és ott nyitott voltam. Meg szerveztem én is "bulikat". Pl van két csaj ismerősöm, akik valamiért mindketten elhozták egyszer a tesójukat. És velük gyakorlatilag már jobb haverok vagyunk mint a két lánnyal. De a legjobb barátomat egy haverom búcsúbuliján ismertem meg. (Ment ki külföldre sok időre).

De egyes válaszolónak is igaza van, hobbi alapján is viszonylag könnyű haverokat, barátokat szerezni.

2023. máj. 24. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
sehogy
2023. máj. 24. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Mindenkinek gyereke van és ebből áll ki a személyisége. Nincs közös téma. Egyetemre járok levelezőn, ott is csak a gyerek témát nyomatják..kinek mikor taknyozik, meddig, milyet sz4rik stb. (nem túlzok, tényleg azt beszélik ki milyet sz4rik)

Munkahelyen szintén gyerek a téma, vagy a főzés.

2023. máj. 25. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Es mi a baj a főzéssel? Ez nem lehet érdeklődési kör, nem elég izgalmas téma?
2023. máj. 25. 10:34
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem elég unalmas téma. Minden önellátó felnőtt szokott főzni, enni.

Ki nem sz4rja le hogyan vágta össze a zöldségeket (keresztbe vagy hosszába, kockákra vagy nem stb) , hogyan tette fel főni a húslevest, és nézte izgatott szemekkel mikor lesz rajta hab amit pedig leszedett. Igazi Gordon Ramsay konyjája. Este lefekvés előtt mondjuk jó lenne ezt hallgatni, tuti hamarabb elaludnék.

Alap dolgokat csinálnak, amihez kb semmi tudás nem kell..de órákon át tudnak róla beszélni.

2023. máj. 25. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!