Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 3-as barátság, mit tegyek?

3-as barátság, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Köszönöm ha elolvassátok, és tanácsot adtok!

Nevezzük A-nak a legjobb barátnőmet. Tehát, lassan 3 éve vagyunk legjobb barátnők A-val, de most ez a kapcsolat eléggé megromlott amikor B (a harmadik tag) is bekapcsolódott a barátságba. B van, hogy hozzám és van, hogy A-hoz húz jobban. Nagyon élvezem B társaságát, kedves, vicces, érti a humorom és nem néz le. Most voltunk Erdélyben és itt hozzám húzott jobban B, ami A-nak látszólag nagyon nem tetszett, amikor ketten beszélgettünk valamiről, akkor hátrament inkább a tanàrokhoz, holott én vontam be a beszélgetésbe, és amikor hárament utána mentem, de csak csendben sétáltunk mert nem akart beszélgetni. Reggelinél, és ebédnél sem beszélgettünk A miatt, mert nem is tudom, nem akart. Ez így volt 5 napig. Az utolsó előtti napon viszont nem érdekelt, hogy be van sértődve a semmin( a buszon és mindenhol sem beszélgettünk, és ez mindhármunk kedvét elrontotta), így beszélgettem B-vel, jól éreztük magunkat, nem hagytuk, hogy elrontsa a kedvünket, és ezen A volt besértődve. Aztán most járunk megint suliba, és mintha most vissza akarná adni. Ma reggel pl. olvasott, és amikor próbáltam vele beszélgetni akkor hol rám nézett, hol a könyvre, aminek a lapjait birizgálta, lapozgatta, és egyszavas válaszokat adott (pl. oké, jó, igen, nem), aztán megjött B és köszönöntem neki, hogy majd akkor beszélgetek vele, mert A nem akar, aztán lerakta a könyvét és minden figyelmét rá öszpontosította. Azt elfelejtettem említeni, hogy A-val Erdély után, összevesztem és ezért elmentünk ketten megbeszélni a dolgokat és a végén már arról beszélt, hogy, hogy pattintsuk le B-t), Erdély után megmondom az őszíntét, sokkal jobban élveztem B társaságát, azmiatt, ahogy A viselkedett velünk. Egyébként A kedves meg minden de csak akkor vesz észre ha ketten vagyunk, amúgy ha bárki odamegy hozzánk (lehet az B, vagy másik osztálytárs) rám már nem is figyel, és ez nyilván rosszul esik nekem, de nem mondom neki (pedig kéne) mert nagyon sértődős.

Helyesírási hibákért bocsánatot kérek!

Köszönöm szépen ha elolvasta valaki, és esetleg tanácsot is ad.

Szép estét!

2023. máj. 23. 19:48
 1/4 A kérdező kommentje:
Hozzáenném kérdeztem A-t, hogy tudok e neki segíteni, mi a ba, tudattam vele, hogy ha szeretne róla beszélni akkor rám számíthat, de őt ez gondolom nem hatotta meg
2023. máj. 23. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem rettentő gyerekesek vagytok.
2023. máj. 23. 20:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a meglehetősen hasznos választ! Lehetséges, hogy gyerekesek vagyunk, el is tudom fogadni ha valaki ezt gondolja rólam/rólunk, viszont most tanácsokat kértem, hogy tudnám helyrehozni ezt a kapcsolatot, tekintve, hogy szeretném, ha működne ez a barátság, holott a legjobb barátnőm pedig nem igazán (kibeszéli 'B'-t, és rá akar venni, hogy "tagadjuk ki" ez tényleg nagyon gyerekes és rosszindulatú dolog, nem mondom, hogy nem, és nem szeretném senkivel sem ezt tenni, főleg, hogy jelenleg engem is hanyagol, ignorál az az ember akiben eddig a családomon kívűl a legjobban megbíztam )
2023. máj. 23. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj ezen, elmúlik. Hidd el.
2023. máj. 24. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!