Egy régi barátom elhanyagol. Mit tegyék?
Figyelt kérdés
Hetek óta nembeszél velem,amikor odamennék hozzá elküld, hogy egyedül akár lenni. Minden eddigi barátjával jó ba van, és semmi elojele nem volt . Csak velem ilyen. Nem történt semmi köztünk csak ilyen lett. Én fiú vagyok, ő pedig lány.2021. febr. 28. 23:17
1/6 anonim válasza:
Barátok jönnek-mennek, ne problémázz, ne agyald túl. Vagy az a valódi gond, hogy a szemedben több, mint barát?
2/6 anonim válasza:
Engedd el, keress új barátokat.
3/6 A kérdező kommentje:
Több mint barát... A legelső barátom volt, akit még most is barátomnak tartottam. Nemsokára iskolát is váltók, de felek hogy elfelejt.
2021. febr. 28. 23:28
4/6 anonim válasza:
3
Pedig erre mondhatjuk, hogy majdnem törvényszerű. A baráti kör, néhány kivételtől eltekintve, teljesen lecserélődik eltérő életszakaszokban.
5/6 A kérdező kommentje:
Vissza kell szereznem, hogy tegyem? Túl nagy érték a baratsaga hogy elveszitsem
2021. febr. 28. 23:33
6/6 anonim válasza:
Engedd el, sajnos ez ennyi volt. Megpróbálhatsz még beszélni vele, hátha. De ha nem akar azt se, akkor ennyi volt, engedd el, majd jön más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!