Van esélyem ennyi idő után megtalálni egy régi ismerősömet?
A sztori röviden annyi,hogy 2006 augusztusában bekerültem pszichiátriára Budapesten időszakos szorongásos zavarok miatt. Ott megismerkedtem egy akkor 19 éves sráccal aki durva kábítószerproblémák miatt került be szülei által,én 1 hónapig voltam ott ő 2 hónapig,de az idő alatt közbe telefonszámot,citromail címet meg facebook elérhetőséget cseréltünk. 1 hónappal utánnam ő is kijött,hetente összejártunk sörözni,bulizni,új kapcsolatokat kiépíteni. Utánna kb 3 évre rá egy csúnya élethelyzet miatt megint rácsúszott a drogokra először tudta kontrollálni és ritkán volt fogyasztó. Utánna egyre jobban rácsúszott és drágább anyagokra ment el minden pénze,ezért utánna olyan anyagokat használt mint a töltőgáz,BICA,szintetikus drogok (herbál) Akkor 6 hónapra eltűnt nem vette föl a telefont,nem válaszolt az üzenetekre,majd újra taliztunk akkor már minimum 10 évet öregedett kinézetre ezen nagyon meglepődtem. De eléggé zavart volt akkor is,elmondása szerint már nem emlékszem pontosan asszem azt mondta 1 hónapja utcán él. Utánna megbeszéltünk egy talit a következő hétre,abból 2 hét lett mert valami dolgom volt de mielőtt a tali lett volna már ki volt kapcsolva a telefonja,a megbeszélt helyre nem jött el,utánna napokig hívogattam, ki volt kapcsolva,írtam neki facebookon is ott sem volt fenn. Utánna rá egy hónappal mikor hívni próbáltam azt hallottam,hogy már nem él a szám mert azt mondta nem kapcsolható előfizetőhöz,utánba láttam a facebookja is törölve lett,tehát kb 2011 novembere óta nem tudok róla semmit.Hol érdemes utánnakérdezni,mivel nevét tudom,hogy hol van ò;mivel rokonait,barátait nem ismerem?!
Elnézést,hogy ilyen hosszú lett,de köszönöm aki tud válaszolni,olyan válaszok nem érdekelnek,hogy miért foglalkozok ennyit egy emberrel,ragaszkodó típus vagyok egy jó cimborához..
Viszonylag kevés. A rokonait nem zargatnám ilyennel, tök mindegy mennyire vagy ragaszkodó - van elég bajuk.
Személyes információkat pedig nem fognak kiadni intézményekből, még ha vissza is került vagy épp ott lenne.
Az is benne van, hogy évek óta elhunyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!