Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az ha meglátok egy...

Miért van az ha meglátok egy régi ismerősömet ugy csinál mintha nem is imernénk egymást?

Figyelt kérdés
Multkori eset megláttam aki a legjobb barátnőm volt régen 3 éve és úgy csinált mint aki nem is ismer mint az idegenek pedig nézett sunyiba én rá akartam köszönni de amikor én néztem rá direkt elfordult.. A másik meg megláttam egy fiút őt is ismertem egy suliba jártunk de csak bámult.. miért van ez talán félt rám köszönni vagy mi

2017. dec. 9. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem minden régi, általános iskolai ismerősöm ezt csinálja, engem mondjuk utálnak nagyon itt ahol élek
2017. dec. 9. 20:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Az is más eset utáltak téged de nekem meg a legjobb barátnőm volt.
2017. dec. 9. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet történt vele valami olyan, amit szégyell és azt hiszi te is tudod...
2017. dec. 9. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Utál téged.
2017. dec. 9. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy primitív bunkó azért, nem akar veled kapcsolatot, annyiba sem vesz, hogy köszönjön.

Én is pár hónapja jártam így, mint a Titanicba a Jack meg a Rose. Mentem valahova munkaügybe, én a lépcső alján, nő meg fent, jött pont le (mint egy alkoholista, sztem az is). Egy másik munkahelyről ismerem, kb. 10 éve nem találkoztunk, de megismert, láttam rajta, mikor leért, olyan sunyin, laposan nézett. Hát gondoltam ..gölj meg, én meg nem szólítalak, az biztos. Én nem vagyok ilyen egyébként, nyitott vagyok bárkire, de látni lehet már messziről amikor valaki sunnyog. Mellesleg nem egyszer estem pofára én is, köszöntem és simán elment mellettem az illető.

2017. dec. 9. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért, ami miatt megszakitotta vagy hagyta, hogy megdzakitsd a barátságotokat.
2017. dec. 10. 03:55
 7/7 anonim ***** válasza:

1) vagy nem volt biztos volt benne, hogy tényleg te vagy az

2) nem akart veled csebegni

3) annyira nem voltatok jó barátok, idővel elhidegültetek (3 év az 3 év) és már nem jelentettél mást csak kínos bálycsevegést.

2017. dec. 10. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!