Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egyik fiúbarátom ilyet mondott...

Egyik fiúbarátom ilyet mondott ma nekem, szerintetek? (L/21)

Figyelt kérdés

Voltunk ma Mekizni ketten, én elmentem wc-re ott. Mondtam neki, hogy: "Elmegyek mosdóra, pár perc és jövök". Erre az volt a válasza hogy: "Rendben, menj, szedd a lábad és a kis formás popsid".

Ilyet eddig még sosem mondott. Miért pont most?

2023. máj. 15. 21:25
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
80%
A kérdező mintha csak valamelyik szőke nős viccből mászott volna elő.
2023. máj. 16. 14:55
 42/47 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelműen szexuális felhívás.

De aztán kisbaba lehet a dologból, és hamar nőgyógyásznál találhatod magad. Megérné ennyire elhamarkodni a testi együttlétet?

Később pedig akár kihasználva is érezheted magad. Annyira nem diadalmenet egy férfi-nő kapcsolat huzamosabb időn át.

De Ti tudjátok. Fiatalkorban elég sokan összeköltözhetnek egy fedél alá a kialakult párok. Az idő eldönt mindent.

2023. máj. 18. 06:01
 43/47 anonim ***** válasza:
83%
Tetszik neki a feneked.
2023. máj. 18. 14:26
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Na szexeltetek már?
2023. máj. 18. 17:44
 45/47 anonim ***** válasza:
32%

Bókolt, de lehet, hogy nem bókolt végülis, hanem csakúgy poénkodott, vicceskedett. :):)

Szóval,lehet, hogy bejössz neki,és kimondottan bóknak szánta

Lehet, hogy bejössz neki,de éppen akkor csak hülyült

Lehet,hogy nem_jössz be neki, hanem szimplán csak hülyült.

:):)

Mindenesetre szerintem jófej lehet így ennyiből amennyire meg lehet állapítani. :):) Szerintem ,mégha csak poénkodva mondta is, és nem akar tőled semmi komolyat, akkoris valszeg aranyosan,kedvesen mondta, hogy az tényleg viccesen jöjjön ki; és ne_ alpárian. :):)

Ja és amúgy az is lehet, hgoy bejössz neki,de nem akar tőled semmi komolyat, mert fél, hogy elveszítene sima barátként.

Ja és az is lehet, hogy havernak jónak tart téged, meg lehet,hogy szépnek is talál, de többet nem akar tőled, mert pl azt látja, hogy mondjuk nem illenétek össze; úgy gondolja, hogy párként nem működnétek jól, klasszul együtt. Ezért megáll ennél a haver-szintnél.

Tehát még ezek is lehetnek. :):)

2023. máj. 18. 20:23
 46/47 anonim ***** válasza:
30%

Neha teljesen ertetlenül allok mikor olvasom a kérdést.

Fiú barát,nő barát.

Ettől még van szeme az illetőnek nem?Egy nő lehet atraktív csinos akkor is ha barat ha buszsofőr ha a konyhasnéni vagy ha a baratnőm.

Mit csodálkozol?

Nem is ertem hogy ha valakik komolyan ismerik egymast,bizalmi viszony van köztük, hogy ezen mit akadnak ki.

Tilos tán? Veled csak elmélti kerdésekről lehet beszélni?

2023. máj. 21. 09:29
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező már nem szűz a "fiú barátja" végett.
2023. máj. 21. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!