Barátok nélkül 40 felett mindhalálig?
40 felett vagyok, aki barátnőmmel (nő vagyok) utoljára megszakadt a barátság, nem érdekeltem már. Nem voltam sosem társasági típus, elég egyéni utakon jártam. Aki ismerőssel, akivel utoljára barátság is lehetett volna, leértékelte a zöldebb világlátásomat és elképzeléseimet és életformámat, úgyhogy el is váltak útjaink. Hogy hasonló életfelfogásúakkal beszélni tudjak, elmentem pl. néhány fb-csoportban szervezett találkozóra, de ott alig néhányan jöttek el egy tekintélyes létszámból, és a szervezőknek rögtön elment a kedvük, hogy újabb alkalmat szervezzenek, vagy már én nem mennék, mert rögtön kezdődött az irigykedés, stb.
Kissé sötéten látom már ezt a barátkozás-kérdést, nagy szerencse kellene hozzá.
#12 Valóban női barátra gondoltam.
11es
Én is tapasztalom, hogy elkopnak a barátok, elég szomorú, de nem nagyon lehet ellene tenni. Ha valaki nem keres, meg érezni rajta, hogy csak illemből hallgat meg, de amúgy nem érdekled, esetleg csak a saját dolgairól beszél, és csak akkor keres, ha baja van, de különben nem válaszol a leveleidre, az ilyeneket hagyni kell szerintem.
Egy barátomat én hoztam össze a barátnőjével, régen napi szinten beszéltünk, online játszottunk stb.. Ma már a leveleimre sem válaszol, ha felhívom, érezni, hogy nem szívesen vette fel, nem keres stb.. Fáj, de ha menni akar, hadd menjen. :o(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!