Egy nagyon jó barátom drogfüggő. Most ép le akar szokni. Volt pszichiátrián, orvoshoz jár, de mellette nagyon sokat dolgozik. Nagyon fura lett, olyan semmilyen. Nekem mint barát mit lehet tennem, hogyan bánjak vele?
Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 09:56
1/11 A kérdező kommentje:
Teljesen ignorál mindenkit, egyedül anyukájával hajlandó beszélgetni. Nagyon fura, ez normális? 40 éves, nem lecsúszott, normális. Csak ez a hirtelen változás, mintha teljesen más ember lenne, érdektelen, csak a munka...
2023. máj. 7. 09:59
2/11 anonim válasza:
Próbálja a figyelmét elterelni a fuggosegerol. Teljesen normális
3/11 anonim válasza:
Teljesen normális hogy megvonásnál úgy viselkedik ahogy leírtad. Kérdezd meg tőle hogy hogyan tudnál neki segíteni, esetleg azt is megkérdezhetnéd hogy hagyd e békén egy darabig. És hogy nyugodtan kereshet Téged bármikor amikor szükségét érzi.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Csak olyan rossz így, nemtudok semmit segíteni neki. meddig fog ez tartani nála?
2023. máj. 7. 14:18
5/11 anonim válasza:
Kiszámíthatatlan mennyi ideig fog ez tartani. Az is kérdéses tiszta tud e maradni, és hogy mennyire határozottan áll a leszokáshoz. De ha valóban bensőséges barátok vagytok, akkor előbb utóbb keresni fog. De mindenképp beszélj vele és kösd a lelkére hogy hónapok múlva is számíthat rád, ha úgy alakulna.
Tudom milyen, én a drogos oldal vagyok. Öt hónapja tiszta. Megvárt a legjobb barátom.
6/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok 👏 Csak így tovább!
Köszönöm szépen a tanácsot 🙂
Annyira nehéz távol maradni, de megvárom.
2023. máj. 7. 14:24
7/11 anonim válasza:
Én igyekeznék kicsivel több közös programot szervezni vele - azért, hogy stabilabbnak érezze a lélektani támogatást és le legyen foglalva, (ne agyaljon a visszaszokáson semmilyen szinten)!
8/11 A kérdező kommentje:
Lehetetlen, munkába menekül, reggeltől, estig.
2023. máj. 8. 15:30
9/11 anonim válasza:
Akkor hagyni kell! Minél inkább azt érzi, hogy megpróbálnak belemászni az életébe, annál ellenségesebbé fog válni!
10/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen
2023. máj. 8. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!