Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Éreztétek már úgy, hogy...

Éreztétek már úgy, hogy valaki a ti életeteket akarja?

Figyelt kérdés

Hét éve vagyunk együtt a férjemmel. Egy gyerekkori barátjának 3 éve lett egy párja, akikkel viszonylag sokszor találkozunk. A srácok miatt elsősorban, mi lányok kb. csak felszínesen bájcsevegünk, én úgy érzem, hogy nem sok közös van bennünk. Kb. 1-1,5 éve veszek észre némi irigységet, vagy koppintást, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak, ami némi lehúzással társul, így már a bájcsevelyt is kerülném legszívesebben. Nehéz példát mondani. Mi már házasok vagyunk, gyerekünk van, családi házban élünk. Ő kierőszakolta a pasasból a lánykérést, majd behisztizett, hogy nem lesz olyan esküvőjük, mint nekünk volt, mert drága (a párja mondta a férjemnek). Nekem szemtől szembe azt mondta a csaj, hogy "ezt és ezt és ezt az ötletet is tőletek vettük, de nem lesz olyan puccos, mert szerintem kár rongyot rázni, megoldjuk olcsóbban". Semmi baj a kis esküvőkkel, de ez valahol degradáló megjegyzés szerintem.

Vagy mondjuk a házunk... nem tudnak ennyiért és ilyen házat venni. Első sorban azért, mert a csaj nem tesz bele a közösbe semmit. A párjának áradozik, hogy álomház és ő is ilyenben szeretne élni... majd idejön, mond három előnyt, hogy mi a jó ebben a helyben, majd 26 negatívumot, hogy nem tetszik az elosztás, a hely, biztos sok a kisebbség és balhésok és ő nem így rendezné el az udvart, szerinte ez nem ért ennyit. De azért amikor taglalja mit keresnek, kb. ugyanazok a szempontok, mint nekünk voltak. Nem baj, ha neki nem tetszik, de miért érez kényszert, hogy ezt tudassa? Rendkívül negatívnak és rombolónak érzem a személyiségét, pláne hatalmas a kérdőjel a fejemben azzal az ellentéttel kapcsolatban, amit a férjemnek mond vissza a barátja és amit nekem előad, amikor találkozunk. Néha az az érzésem mintha iszonyat irigy lenne és az én életem kéne neki ingyen és bérmentve. Keményen megdolgoztunk a férjemmel azért, amink van, együtt. Ő ezt a részt szeretné átugrani.

Hogy lehetne őt egy kicsit félretenni? A múltkor már amikor az életterünket kritizálta a harmadik megjegyzésnél finoman jeleztem, hogy rendben, ez az ő véleménye, mi nagyon szeretünk itt élni, de nem veszi a lapot, sőt... még rátesz egy lapáttal. Mivel családunk van, mostmár mindig együtt találkozunk ezzel a párral. Havonta minimum egyszer, de nekem már attól hullik a hajam, ha a férjem bejelenti, hogy hétvégén átjönnek...

2023. ápr. 30. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van neked is barátnőd, hívd át,vagy menj vele programra.
2023. ápr. 30. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Be se engedném a házba

A párod haverjának meg igy néz ki mindegy kivel van csak legyen màr vki. Ritka tré pasi lehet. Biztos hogy otthon is ezt csinálja.

2023. ápr. 30. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Barátnőim voltak ilyenek hogy utánoznak, kölcsönkérik a cuccaim amit soha nem adnak vissza, ezen kívül.kritizálnak minden másom, aztán mindent megragadnak arra hogy legyen min nevetni rajtam. A pasijaimmal pedig rendszeresen kezdtek ki.

Mérgező közegben éltem évekig.

Ignoraltam őket.

A fura hogy még mai naoig hívogatnak mégis kíváncsiskodni.

Nem tudnak leakadni.

Lehet ez éltetné őket?

2023. ápr. 30. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!