Most tényleg sz*r barát vagyok ez miatt? Hogy hozzam helyre?
Lány vagyok, nagyon kevés barátom van, környéken nincsenek is.. sikerült egy olyan barátnőt szereznem akiről igazából mindig is álmodtam, személyiségileg, ilyen barátot akartam mindig, de!! Állandóan bulizna, én is szeretnék bulizni, csak nem szoktam, és nem tudom hogy kell, életem leghülyébb kérdése fog jönni. Hogy viselkednek az emberek buliban? Hogy kell jól viselkedni? neki van párja, nekem nincs, és nem is szeretnék még, és amikor elmentünk párszor akkor ugye jött a párja is, ők elvannak, állandóan együtt táncolnak, vagyis egymás mellett folyamatosan, rám haragszik hogy jönnének hozzám ismerkedni, meg hogy nekem fontosabbak a pasik címmel.. pedig nem ismerkedek úgy, soha senkivel, de persze beszélgetek velük, meg elbóklászok egyedül.. táncolok, elmegyek italért és másokkal is beszélgetek.. ez olyan nagy bűn? Vagy hogy szoktak ilyenkor viselkedni az emberek? Hogy kellene viselkednem?
Ő csak azt látja hogy én szerinte pasizok, miatta megyek el ilyen helyekre és mert szeretek szocializálódni, meg kellene is gyakorolnom. És meg van sértődve a viselkedésem miatt.. hogy beszéljen meg vele ezt az egészet?
Kérem valaki segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!