Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most tényleg sz*r barát...

Most tényleg sz*r barát vagyok ez miatt? Hogy hozzam helyre?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, nagyon kevés barátom van, környéken nincsenek is.. sikerült egy olyan barátnőt szereznem akiről igazából mindig is álmodtam, személyiségileg, ilyen barátot akartam mindig, de!! Állandóan bulizna, én is szeretnék bulizni, csak nem szoktam, és nem tudom hogy kell, életem leghülyébb kérdése fog jönni. Hogy viselkednek az emberek buliban? Hogy kell jól viselkedni? neki van párja, nekem nincs, és nem is szeretnék még, és amikor elmentünk párszor akkor ugye jött a párja is, ők elvannak, állandóan együtt táncolnak, vagyis egymás mellett folyamatosan, rám haragszik hogy jönnének hozzám ismerkedni, meg hogy nekem fontosabbak a pasik címmel.. pedig nem ismerkedek úgy, soha senkivel, de persze beszélgetek velük, meg elbóklászok egyedül.. táncolok, elmegyek italért és másokkal is beszélgetek.. ez olyan nagy bűn? Vagy hogy szoktak ilyenkor viselkedni az emberek? Hogy kellene viselkednem?

Ő csak azt látja hogy én szerinte pasizok, miatta megyek el ilyen helyekre és mert szeretek szocializálódni, meg kellene is gyakorolnom. És meg van sértődve a viselkedésem miatt.. hogy beszéljen meg vele ezt az egészet?

Kérem valaki segítsen.

2023. ápr. 26. 11:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem őt kérdezed, hogyan kellene viselkedned? Talán végig azt kellene figyelned, hogy táncol a pasijával.
2023. ápr. 26. 11:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezt az idióta picsát aki eleve rosszat feltételez rólad.
2023. ápr. 26. 11:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"nekem fontosabbak a pasik"

. Miközben ő jön a párjával?

Hagyd a p*csába. Vagy találkozzatok más programokon, ne együtt bulizzatok.

2023. ápr. 26. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha 3-an mentek, akkor nem illene nekik csak egymással foglalkozni.

Inkább ne menj velük. Menj másokkal. Ha meg velük mész, akkor nyugodtan ismerkedj. Nincs ebben semmi rossz.

2023. ápr. 26. 11:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ő elvan a pasijával, de te nehogy hozzászólj másokhoz. Mit kéne csinálnod? Ülni és lesni? Tényleg őt kéne megkérdezned. Semmi gond nincs a te viselkedéseddel. Ő a fura.
2023. ápr. 26. 11:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

En fiatalon egyszeruen nem akartam bulizni. Mikor mentem, utaltam, de halistennek utana egyszeruen nemet mondtam. Nem maradtam ki semmibol, miutan nekem nem ez kellett es pocsekul ereztem magam.

Amugy idosodve bulizos lettem. De teljesen mas vagyok most, en tudom, hogy akkor azt akartam. Az a barat, aki ezt nem erti meg, nem barat.

2023. ápr. 26. 12:09
 7/11 Metionin ***** válasza:
100%
Elég éretlennek tűnik a csaj. Mégis mit csinálj, míg ő a pasijával foglalkozik? Tartsd a gyertyát vagy mi?
2023. ápr. 26. 12:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Elnezest, magamrol irtam. Ez egy onzo picsa, hagyd a fenebe. Miatta nem lenne sajat eleted, uj barataid, fiud. Hat ha elboklaszol, az tok jo. Akkor talan nem a bulizassal van bajod, de nem vagy a kiskutyaja.
2023. ápr. 26. 12:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
hat...kettotok kozul te vagy az ertelmesebb erettebb.
2023. ápr. 26. 12:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi értelme van hogy ő táncol a palijával? Nektek ketten kéne táncolnotok. Így ugyan az mintha egyedül mennél szórakozni és abban az esetben tudod mi van? Táncolsz egy kicsit utána félre ülsz iszogatni meg telefont nyomkodni.
2023. ápr. 26. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!