Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet kibékülni vele?

Hogyan lehet kibékülni vele?

Figyelt kérdés
Van barátom, közben elkezdtem beszélgetni egy férfival. Az elején is mondtam a férfinak, hogy foglalt vagyok, és a barátom tudja, hogy beszélek vele, de nem akadt ki (egyik se). Azonban egy hónappal később írt a férfinak a barátom egy normális hangvételű e-mailt, mert eléggé összezavarodtam a férfival kapcsolatban (sokat flörtölt velem), nagyon sok más életbeli problémám adódott, hogy ne dobjon el emiatt, mert meg akarta szakítani velem az ismeretséget a férfi emiatt. Mikor a barátomtól megkapta az e-mailt, rögtön kiakadt és közölte, hogy vége, és mindenhonnan letiltott, és nem hajlandó kommunikálni velem. Ez egy hete történt. Meg fog-e valaha bocsátani, vagy mérhetetlenül nagy bűnt követtem, hogy a barátom tudta, hogy beszélek ezzel a férfival. Ráadásul csak néhány szakmai kérdést mondtam el a barátomnak, semmi mást nem mondtam el a beszélgetésből, de olyan mintha ez a férfi nem értene magyarul.

2023. ápr. 23. 08:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Naív vagy sajnos.

Látta rajtad, hogy fűzhető vagy ezért fűzött. Sőt majdnem meg is fűzött. Sikerült összezavarnia az érzéseidet, viszont valószínűleg csak le akart fektetni. Ha komolyan gondolta volna, hogy CSAK barátok vagytok és te némi támogatás cserébe lelki szemetesládának használod, akkor nem tiltott volna le.

A barátod normális e-mailben elküldte a búsba, ő meg pattant. Ezt játszd el még egyszer és a barátod fog valószínűleg pattanni.

2023. ápr. 23. 08:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1 nél is van a pont.

Köszönd a barátodnak, hogy nem kerültél csapdába, és képletesen szólva a szikla széléről lettél visszahúzva, mielőtt leestél volna a mélybe.

Kérj tőle bocsánatot..és tisztitsd meg magad, mert komoly kisértésben voltál.

Ha valakinek jó társa van, és figyel rá, azt mindig segítségre van.

2023. ápr. 23. 09:03
 3/6 A kérdező kommentje:
És ez a férfi nem fogja elmondani sosem, hogy csak szexpartnert keresett?
2023. ápr. 23. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy szexpartnert, lehet csak egy újabb "trófeát".

Nem hiszem, hogy valaha is őszintén bevallaná, hogy mi volt a közeledésének eredeti célja.

2023. ápr. 23. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:
3 Nem. Az ilyenek sosem..ahhoz már nem férfiak, hogy egyenesek legyenek..
2023. ápr. 23. 10:58
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy HOGYAN, hanem hogy MINEK...
2023. ápr. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!