Rosszul esik, hogy egy barátom ghostingolt, hogyan kezeljem ezt?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, akit lassan 4 hónapja ismerek. Párszor találkoztunk, de a kommunikáció nagy része online folyt. Az a baj, hogy egy ponton mintha dühös lett volna rám, majd egyszer csak napokig nem írt vissza.
Nagy nehezen visszaírt, hogy most nem lesz ideje talizni velem. Ok, húsvét, meg minden, de most is egy városban vagyunk, lenne rá lehetőség.
Tegnap felköszöntöttem a szülinapja alkalmából. Meg sem nézte az üzenetem. A hétvégén gondolom unatkozott, mert nézte a sztorijaimat. Hiányoznak vele a beszélgetések, de múltkor sem reagált arra, mikor arról kérdeztem hogy van.
Mit tegyek?
2023. ápr. 11. 14:12
11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként mindig azt mondta, hogy ő nem annyira aktív social median mint en. De azert az feltunt, hogy egy ora helyett multkor 4 nap utan irt nekem vissza.
2023. ápr. 11. 15:18
12/14 anonim válasza:
De most miért nekünk picsogsz, miért nem neki? Ezt csak én nem értem?
13/14 anonim válasza:
Írd meg neki, hogy le akarsz vele feküdni!! Biztos reagálni fog!🤪
14/14 anonim válasza:
Meg se nézi a szülinapi köszöntésed. Le se szr magyarán. Te minek keresed az ilyen ember társaságát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!