Szerintetek igaz,hogy a fiúk olyan lányokkal barátkoznak akiket szépnek tartanak?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 22:54
1/7 anonim válasza:
A fiuk ha olyan lanyokkal baratkoznak
Akit szepnek tartanak akkor tobbet akarnak altalaban toluk
2/7 anonim válasza:
Az a fiú már nem csak barátkozást szeretne, arra mérget vehetsz.
3/7 anonim válasza:
Én például határozottan könnyebben barátkozok olyannal, aki nem tetszik. Nem vagyok zavarban, stb.
Szóval nem igaz.
De ha mint társkeresés a cél és azáltal próbálok valaki felé nyitni, akkor úgy természetesen igaz. Szituáció függő valamennyire. Kit hol, miként ismert meg.
4/7 anonim válasza:
ÁLTALÁBAN fiú nem barátkozik lánnyal csak úgy, igen ritka.
Ezért igen, azzal "barátkoznak" aki tetszik nekik.
5/7 anonim válasza:
Igen, a legtöbben, és ez baromi irritáló, álságos kis görcsök az ilyen pasik.
6/7 anonim válasza:
Rám pl. igaz. Lehet, hogy gáz vagyok, de se nők, se férfiak közül nem nagyon tudok barátkozni olyannal, akinek taszít a külseje.
7/7 anonim válasza:
Mindig két emberen múlik, hogy mennyire mélyül el a barátság, mennyi extra fér bele. Akit zavar, az megbeszéli a "barátkozás" legelején, és nem lesz félreértés. Aki pedig ezt nem tisztázza, hanem hagyja elfajulni, az ugyanolyan "álságos görcs", mint a kanos srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!