Én vagyok féltékeny, vagy ez a helyzet másnak se tetszene?
Van egy barátom, akinek nem nagyon vannak barátai, legalábbis olyanok nem, akik el is hívnák magukkal bármerre. Mivel én sok emberrel jóban vagyok, ezért volt már rá példa többször, hogy összejövetelekre elhívtam ezt a barátomat. Igen ám, csak közben a társaság valamelyik tagja elkezdte őt mindenhova elhívogatni ismerkedési szándékkal (magyarán fel akarja szedni). Mivel jelenleg nem Magyarországon tartózkodom, ezért én ezeken az eseményeken nem tudtam jelen lenni, viszont ez a barátom akiről szó van, elment kb az összes összejövetelre, ami engem enyhén szólva is zavar. Nyilván nem tettem ezt neki szóvá, viszont zavar, hogy nélkülem lóg az én barátaimmal. Nem tudok róla, hogy fúrna engem a hátam mögött, vagy bármit ellenem beszélne, mégis idegesít a tudat, hogy az én barátaimra van ráakaszkodva.
Én vagyok féltékeny, vagy más is így érezne hasonló helyzetben?
Féltékenykedni sem túl elegáns.
Egyébként nekem már volt ilyen. Volt egy ember, akit megismertem, mert magányosnak tűnt, aztán bevittem a saját baráti társaságomba. Eleinte csak akkor jött, ha én hívtam, mint az én plusz egyem, aztán annyira megszerették hogy magától is hívták, sőt azóta összeköltöztek egy másik emberrel a társaságból társalbiba. Soha eszembe nem jutna féltékenynek lenni, pedig bőven volt olyan hogy ő ment összejövetelre én meg valamiért nem. A barátom, és ő boldogabb, amióta vannak barátai én pedig örülök a boldogságának.
“viszont ez a barátom akiről szó van, elment kb az összes összejövetelre, ami engem enyhén szólva is zavar. ”
Magányos volt. Bevezetted a társaságba. Megkedvelték, nélküled is hívják.
Ez teljesen normális.
Mire vagy te féltékeny?!
Akkor se lenne jogos, ha járnál vele.
“csak nem az én barátaimmal, főleg úgy nem, ha én ott sem vagyok.”
Ha zavarja őket, majd nem hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!