Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Melyik társkeresőn van olyan...

Melyik társkeresőn van olyan beállítási lehetőség, hogy barátot és nem párt keresek?

Figyelt kérdés

Kismama vagyok, emiatt csak rövid távra, majd később, ha túl vagyok a gyermekágyi időszakon újra szívesen töltenék el időt egy esetleg velem egykorú vagy nem sokkal fiatalabb/idősebb emberrel.

Természtesen fontos lenne, hogy ne akarjon többet barátságnál és hogy normális nem drogozó és nem alkoholista személy legyen. Mivel kisbabával nem igazán lehet pl. koncertekre járni ezért az is fontos lenne, hogy preferálja az olyan időtöltéseket, mint a sétálást vagy a játszótéren lenni.

2023. ápr. 3. 04:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Elköltöztünk, ezért a régi barátok nem jöhetnek szóba.

Tematikus fb csoport nem nagyon jut eszembe. Amibe benne vagyok az a baba megszületése utána szintén nem opcionális.

2023. ápr. 3. 08:37
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
Esetleg keress rá, hogy van-e környékbeli csoport, hátha találsz pont relevánsat. Az én lakóhelyemhez is több kapcsolódik. Esetleg valami hobbicsoport, ami érdekel? Van az is mindenféle, kézimunka, sport, főzés, háziállatok... stb.
2023. ápr. 3. 08:45
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Önképző köröknél is lehet szerencsét próbálni.
2023. ápr. 3. 08:49
 14/16 anonim ***** válasza:
61%
Csak ird oda a bemutatkozashoz es annyi. Badoo vagy tinder. Bar valszeg ugyis beprobalkoznak
2023. ápr. 3. 12:50
 15/16 anonim ***** válasza:
29%

Na, remélem sikerült azért valamire jutnod a válaszokkal!

Tájékoztatnád a "nagyérdemű" közönségét?

Áldott húsvétot és Feltámadásba vetett hitet!

2023. ápr. 9. 05:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Bumble-ön van bff rész is, konkrét barátkozásra.

Amúgy az ilyen baba-mama programok tényleg jók, barátnőm is sokat járt amíg a lánya kisebb volt. Neki is megszakadt a legtöbb barátsága, kb csak én maradtam.

2023. ápr. 10. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!