Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Melyik társkeresőn van olyan...

Melyik társkeresőn van olyan beállítási lehetőség, hogy barátot és nem párt keresek?

Figyelt kérdés

Kismama vagyok, emiatt csak rövid távra, majd később, ha túl vagyok a gyermekágyi időszakon újra szívesen töltenék el időt egy esetleg velem egykorú vagy nem sokkal fiatalabb/idősebb emberrel.

Természtesen fontos lenne, hogy ne akarjon többet barátságnál és hogy normális nem drogozó és nem alkoholista személy legyen. Mivel kisbabával nem igazán lehet pl. koncertekre járni ezért az is fontos lenne, hogy preferálja az olyan időtöltéseket, mint a sétálást vagy a játszótéren lenni.

2023. ápr. 3. 04:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%

A kiírás szerint valami gond lehet az apukával...

Én a legjobb szívvel ajánlanék olyan egyházi közösségeket (vallási irányzat,) ahova a felmenői családi kapcsolataid szerint is tartozol.

Sajnos megint rosszalkodik a számítógépem, ezért nem biztos hogy még többet tudok most írni.

2023. ápr. 3. 04:58
 2/16 anonim ***** válasza:
25%
A gyülekezet nem rossz ötlet. Én is ott találtam meg önmagam. És már pl alig várom a vasárnapokat, hogy újra mehessek a szeánszra.
2023. ápr. 3. 06:03
 3/16 anonim ***** válasza:
18%

Legközelebb mindenképpen vedd igénybe Kérdező a római katolikusoknál a jegyesoktatást! (Annyi információ jutott el csak hozzám, hogy mindössze két hónapon át tartják.) Szerintem túl kevés idő...

Evangélikus, illetve református körökben is vannak HASZNOS ÉLETVEZETÉSI TANÁCSOK(!) bibliaórákat hallgatva. Afféle közösségi pszichológia szinten vannak a magyarázatok.

Kapcsolatmentő foglalkozások szoktak lenni. Elég sokféle. Ha budapesti vagy - esetleg fel tudsz utazni más megyéből - akkor rengeteg lehetőség vár rád!!! Ne hagyd ki!!!

Családsegítő szolgálat adósságrendezést végez (ha van ilyen munkatársuk.) Élelmiszer, illetve tisztálkodó- valamint tisztasági szerekkel teli csomagokat is szoktak készíteni. Szeretetszolgálatok.

Némelyik kerületben létezik önkormányzati szociális informálás. Kormányablakokban, járási hivatalokban is lehet mindenféle ügyeket intézni. Művelődési házak látogatás esetleg?

Továbbképzés? Átképzés? Munkaügyi központ - esetleg a baba születése után akár pár hónappal valami távmunka féle?

Sajnos mostanában szinte teljesen megszűntek a ruhaosztások. COVID óta alig találni ilyenfajta segítséget.

Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál már leginkább csak átmeneti lelki segítségnyújtás létezik. Ott is dolgoznak szociális munkások. Talán előfordulnak még ilyen-olyan adományaik.

Üdv:

1-es

(idősgondozó vagyok)

2023. ápr. 3. 06:17
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
A vedononel ismerkedhetsz más kismamakkal. Vagy jarhatsz terhes tornára, kismama jógára, kismama uszasra, stb, ott található magadhoz hasonlokat
2023. ápr. 3. 06:17
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
Normmális esetben itt is van rá lehetőség.
2023. ápr. 3. 07:07
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Menjetek már innen szektás majmok. Nem igaz, hogy még itt is ezt a hülyeséget kell nyomnotok.
2023. ápr. 3. 07:31
 7/16 anonim ***** válasza:
13%

A történelmi egyházak egyáltalán nem "szekták". (A Hit gyülekezetét és a Jehova Tanúit én is nagyon messziről elkerülöm.)

Ma már egyáltalán nem divat szinte férfi és nő kapcsolatát "szentesíteni" - mi más lehetne a megoldás?

Facebook-on esetleg lehet még közösséget találni. Hoxán is (kismama portál.)

Azért is fontos, hogy legyen SZOCIÁLIS VÉDŐHÁLÓ(!) egy Kismama részére, mert általában a média eléggé poligám manapság.

A gyámhatóság egyáltalán nem megoldás semmire sem. Az lenne a legeslegrosszabb választás!

2023. ápr. 3. 07:38
 8/16 A kérdező kommentje:

Templomba nem mennék, mert ha a kicsi meglesz, akkor a temploban nem szívesen tenném cicire a gyerkőcöt.

Kismama jóga meg stb. az mind fizetős és nem a tornázásról diskurálnék, hanem mindenről is.

Itt az oldalon még nem próbáltam, de ránézek később

Köszi

2023. ápr. 3. 07:41
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

"Kismama jóga meg stb. az mind fizetős és nem a tornázásról diskurálnék, hanem mindenről is."

Fizetős, de nem egy vagyon. Beszélgetni meg bármiről lehet, a torna/jóga/akarmi csak egy társaságot ad, ahol egyszerűbb kapcsolatot teremteni.

Amúgy mi van az eddigi barataiddal?

2023. ápr. 3. 07:46
 10/16 anonim ***** válasza:
92%

Társkereső oldalon még ha van is ilyen beállítás, maguk a felhasználók nem értelmezik úgy, szóval azt én inkább nem ajánlom.

Közösségi oldal esetleg? Vannak tematikus csoportok, lakóhely környéke, ilyesmit is érdemes keresgélni.

2023. ápr. 3. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!