Ez a túlzott kedvesség megjátszás?
Igen,sajnos manapság már az a furcsa ha valaki nem gci..Én is hasonló vagyok,csak én azért mert senki nem érdekel,ezért nincs véleményem róluk.
De az emberek 90%-a rosszindulatú,a másik háta mögött beszélő féreg.
5-ös ez egy logikai bukfenc.
“Én is hasonló vagyok” (nem vagyok rosszindulatú)
“De az emberek 90%-a rosszindulatú, a másik háta mögött beszélő féreg.”
(Tehát szerinted kb. 7,2 milliárd ember féreg)
Mondod ezt úgy, hogy “senki nem érdekel, ezért nincs véleményem róluk.”
:D wut?
6
Azt szűrsz ki belőle amit akarsz..pont a féreg emberek rosszindulata vezetett afelé hogy ne legyen véleményem senkiről,ez volt az egész előzménye,sok rossz tapasztalat..sok helyen dolgoztam,sok emberrel,sok mocsok dolgot láttam-hallottam..a hasonlóságot a jóindulatú emberekkel arra értettem hogy nem úgy állok például egy új dolgozóhoz mint a többiek hogy lenézzem mert új és mert nem tud dolgokat,kibeszéljem a háta mögött ha bénázik..nem..csak nincs véleményem róluk,egyáltalán nem érdekelnek,kivel mi történik,vagy ki mit csinál és hogy,ezért nem beszélek senkiről sem rosszat,sem jót..Az emberek 90%-át pedig arra értettem akikkel eddig volt "szerencsém" dolgozni,egy közösségben lenni..de úgy általában értheted a magyarság 90%-ára..de gondolom te minden élő embert ismersz ha már a Föld teljes népességét veszed alapul..
Ennek a fajta hozzáállásnak kellene az alapnak lenni. Nem itt tartana a világ!
Én igyekszem eszerint élni, de még sokszor elbukok sajnos. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!