Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen egy lány?

Miért ilyen egy lány?

Figyelt kérdés

Vannak lányok, akik ennyire egyedül vannak, tényleg?

pl.:Van egy lány az osztályomba, és hogyha megszólal egy olyan szám a sulirádióba, amit a "szerelmével" hallgatott, akivel összeveszett (nyilván egy 14 éves lánynak hosszú szerelmi kapcsolata lehetett, ha 1 hónap alatt összeveszett valakivel), akkor elkezd üvöltözni, hogy "jajj, de utálom ezt a számot". Meg nem lehet bekapcsolni zenéket az osztályban, mert az egyik szerelmi sérült elkezd sikítani, hogy kapcsold már ki, mert utálom...

Ez miért van? Nem veszik észre, hogy mennyire játszák magukat? Vagy csak én vagyok a hibás? Esetleg ennyire nem figyel rájuk senki?

2018. jan. 30. 16:26
 1/2 A kérdező kommentje:
15/f - 14-15 éves lányokról van szó
2018. jan. 30. 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha még nagyon friss a dolog, nyilván nem tudják egyik pillanatról a másikra kiheverni.

Hallgassátok fülhallgatóval a zenét!

A sulirádióval nem tudok mit kezdeni, akkor el kell viselni a nyavíkolását.

Mondjuk én mindig is szerettem megtartani magamnak a problémáimat, hiszen az csak rám tartozik. Ezekkel az emberekkel én sem tudok egyetérteni.

Ha esetleg beszélőviszonyban vagy a lánnyal, tereld el a zenéről a figyelmét. Ha meg nem... ne foglalkozz vele. Egyszer csak abbahagyja.

15L

2018. jan. 30. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!