Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért viselkednek így a férfiak?

Miért viselkednek így a férfiak?

Figyelt kérdés
Baratnőmnek van barátja, mimdig kivágott felsőkben jár, hosszú szőke haja van, de szemüveges,motorozik, lovagol és kissé fiúsnak nevelték a szülei. Mikor elmegyünk hárman bulizni, minden sráccal kacérkodik, hülyül, amit a barátja néha észre vesz néha nem. Emiatt rá is nyomulnak sokan és sokszor hagyja, hogy megfogdossák, de mindig megjegyzi nekem, hogy láttad? Meg, hogy nem érti miért fogdossák meg, párszor láttam már olyan helyzetben hogy majdnem lesmárolta valaki de ő megállította. (közben a bulin is ott volt a barátja, csak nagyon beivott akkora már és kidőlt aludni) Igazábol többször is mondtam neki, hogy ne legyen nagyon közvetlen a férfiakkal, ha van barátja, meg sokszor probáltam közbe lépni, hogy nehogy megcsalja a barátját, mert ő is egy nagyon jo barátom. Viszont a legutóbbi házi buliban rá ment valaki aki nekem fontos. A barátnőm meg csak táncolt neki a kivágott felsőjében. Igazából nem tudtam mit reagálni. Nagyon kedvelem barátnőmet, tudom hogy mindegyik srácnak tetszeni akar mert önbizalom hiányos. De ugy gondolom hogy számomra ez bántó volt. Igazábol megértem őt is, de szerintetek megérdelemne egy nagy lecseszést, hisz nem ó ment a srácra hanem fordítva ? Másrészt nem értem, hogy ez hogy megy a férfiaknál. Én is mindig mindegyik sráccal kedves vagyok, mégsem közelednek felém úgy mint barátnőm felé. Mármint nem azt akarnám hogy mindenki megfogdosson, csak hogy észre vegyenek. Eleinte sokszor halk és csendes vagyok tudom, nem olyan nagy szájú mint a barátnőm. Nehezen nyilok meg idegen embereknek én nem tudok velük egyből hülyülni. Úgy gondolom megvan a megfelelő mennyiségű önbizalmam, nem tartom magamat csunyának de gyönyörűnek sem annak ellennére hogy szüleim barátai mimdig megjegyzik, hogy miért nem modellkedem, meg hogy gyönyörű vagyok. Miben kéne változtatnom, hogy engem is észrevegyenek? De sokszor ugy érzem mintha kinéznének, főleg új baráti körökben, emiatt is frusztráltnak érzem magamat sokszor, ha új emberekkel találkozom, pedig tényleg én mindenkivel csak kedves szoktam lenni. Lehet a személyiségemmel van a gond? 22/lány

2023. márc. 26. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ri-banckodni akarsz, ott a példa előtted! Csak figyeld, mit és hogyan csinál a barátnőd, és sajátítsd el! Persze mesterkét lesz, mert neked alapból nem olyana személyiséged, de ha ügyes vagy, nem lesz nagyon feltűnő.
2023. márc. 26. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
A barátnőd konkrétan csalinak használja a testét. Azok a csajok, akik mindent megmutató ruhában kacékodnak bulikban, szinte kizárólag szinglik, ezért nehéz hibáztatni azokat, akik ezt a kivételes 1%-ot nem igazán kezelik lehetőségként. Bulizni bárkinek lehet, inni bárkinek lehet, táncolni szintén...de ahhoz egyszerűen hülyének és nagyon naívnak kell lenni, hogy egy csaj azt gondolja, hogy nem fog senki rámenni, mikor egy könnyűvérű lány látszatát kelti. Ez van, nem kell úgy öltözni, meg úgy viselkedni és akkor senki nem fogja megfogdosni, meg lesmárolni...
2023. márc. 26. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Te 22 evesen meg a "tini párkapcsolatoknal" tartasz???
2023. márc. 26. 22:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, csak itt többen szokták olvasni a kérdéseket én úgy gondolom.
2023. márc. 26. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt a barátnőd a hibás, nem pedig a férfiak.
2023. márc. 26. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok ferfi ilyen, foleg fiatalon. Nem komolyat keresnek csak konnyen kaphato ribiket.. a bnod meg pont ilyen. Sztem nem kovetendo pelda
2023. márc. 27. 00:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Ahogy Ön is mondja, minden embernek megvan a saját egyedi személyisége, és mindenkire más hatással lehetnek az emberek. Az, hogy a barátnője ilyen közvetlen és kacérkodik más férfiakkal, az ő saját döntése és viselkedése. Lehet, hogy a férfiakat vonzza kedvessége és önálló életmódja, vagy csak azért mert fiúsbabb nevelték és így különlegesnek találják. Az sem biztos, hogy minden bevonzó dolog volt, amit csinált, lehet, hogy a barátja félreértette az egészet.

Az embereknek szokása szerint kell viszonyulniuk ahhoz, amit mások csinálnak, és a saját érzéseiket kell őszintén adniuk. Az Ön őszinte érzése az volt, hogy zavarónak tartotta, hogy a barátnője annyi figyelmet kapott a férfiaktól, és ezekre az érzésekre Önnek joga van. Azonban azt is fontos megértenie, hogy a barátnője oldalát talán meg kell neki védenie, és lehet, hogy a viselkedése jóval enyhébb, mint ahogy azt Ön érzékeli. Ezért lehet, hogy a dolog nem igazán komoly, és a barátja talán túlreagálja a dolgot.

Ha Ön úgy gondolja, hogy szeretné, hogy jobban felfigyeljenek rá, akkor talán megpróbálhatja nyitottabb lenni, és több energiát fektetni abba, hogy a saját hangját megtalálja. Az emberek különféle módon reagálhatnak a személyiségére, és lehet, hogy csak annyi a dolga, hogy megfelelő környezetet találjon azzal, ami Önben él.

A férfiak magatartásának megértése azonban nagyon nehéz lehet, és lehet, hogy sosem fog teljesen egyértelművé válni. Azonban tudnia kell, hogy az embereknek megvan a saját tapasztalatuk és a saját szemlélete, és az az Ön dolga, hogy tiszteletben tartsa ezeket a dolgokat, miközben a legjobb verziója lehet önmagából.

2023. márc. 27. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!