Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt velem ?

Miért csinálja ezt velem ?

Figyelt kérdés
Van egy legjobb barátom és úgy bánik velem mint egy kurvával állandóan annak szólít stb egyik nap éppen beszélgettem az egyik osztálytársammal aki szintén a barátunk és a legjobb barátom szó szerint féltékeny lett és ideges nem tudom hogy miért aztán beszéltünk ezekről és arra hivatkozott hogy önző volt de mindenen ha viccelek meg sértődik stb még az egyik titkomat is elmondta másnak elegem van már hogy ilyen velem azt érzem hogy ez egy toxic friendship fáradtnak érzem magam nem is törődik velem azt érzem azért teszi ezt velem mert azt akarja hogy az egész iskola meg utaljon vagy nem tudom
2023. márc. 20. 02:16
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Írásjelek!
2023. márc. 20. 04:50
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Az első 5 sort olvastam. Nincs legjobb barátom.

Sőt, azok a kérdések, amik úgy kezdődnek, hogy van egy legjobb barátom, aztán jön, hogy mi a gond vele, annak már az első sorától tudom, hogy nem barát. Akinek nem tudsz beszélni az érzéseidről, gondjaidról akár magaddal, akár vele kapcsolatban, az nem a barátod.

A környezetedet kezelni, magadat megváltoztatni, hogy merj, egyedül csak te tudod. Semmilyen idegen a neten nem tud segíteni.

2023. márc. 20. 06:39
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
*nincs legjobb barátod
2023. márc. 20. 06:40
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Fúbaszki tessék adokén: ,,,,,......,,,.,. ,,,,. .....,,,
2023. márc. 20. 06:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Utál nem bír téged belul
2023. márc. 20. 07:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha már bejársz abba a tetves iskolába figyelj is oda. Nem csak melegedő/ölelkező hely.
2023. márc. 20. 07:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Iiiiimádom az ilyen 15 éves kislányok lávv sztorijait olvasgatni. Se eleje se vége se értelme. Tényleg ennyire elbutultak a mostani tizen évesek?
2023. márc. 20. 09:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, mert a szülők egy bizonyos rétegenek ezer más fontosabb dolga van, mint szeretettel, empátiával, eszközökkel felkeszíteni őket az életre. És akár órákat beszélgessenek a kamasz érzeseiről. Nincs idő egymásra, nem ismerjük egymást. Se a szülők a gyereket, se a feleseg a férjet és fordítva. Azok sem, akik már 20-30-40 éve együtt vannak. Bedarál mindenkit a megfelelés, a szabalyok, a munkahely, a házvásálás, az autóvásárlás. Mindent meg kell szerezniük, de egy valami mindig hianyozni fog. Önmaguk.

Sajnálom a mai tiniket és a szüleiket. De ezen csak ők tudnak változtatni.

2023. márc. 20. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!