Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt velem a...

Miért csinálja ezt velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Minden alkalommal, amikor kitalálok valami programot, kitalál valamilyen okot, hogy miért nem jön. Egyszer kétszer persze, nem lehet mindenkinek ugyanakkor jó, de hogy mindig? És ebbe az a legfurább, hogy másokkal meg megy, ha hívják. Nem értem, hogy mi baja lehet. Egyszer már felhoztam neki, hogy ez nekem mennyire rosszul esik, de csak annyit mondott, hogy nem azért nem jön, mert nem akar, hanem azért mert nem tud. Én úgy gondolom, hogy tudna, ha akarna. Egyszer volt, hogy elhívtam strandra, nekem azt mondta, hogy nem jön, aztán meg mással láttam, hogy ott van.

Miért nem mondja meg, ha valami baja van velem? Ti mit gondoltok erről? Eddig a két év ismertség alatt kb. 3 közös programot sikerült csinálnunk, azt is nagy erőlködés árán.

2023. márc. 18. 19:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja. Ő tényleg nem a barátod. Keress magadnak már barátokat
2023. márc. 19. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!