Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire gyakori, hogy valakin...

Mennyire gyakori, hogy valakinek 25 évesen nincs barátja?

Figyelt kérdés

Mindig volt 1-2 barátom, akikkel jól elvoltam, és igaz barátságnak gondoltam, azonban 4-5 év után mind ghostingolt. Most vagyok először olyan helyzetben, hogy már több, mint egy éve 0 barátom van. Nincs kivel megosztani a gondolataimat (párom sincs), és ez rossz.

Nem tudom, hogy mennyire gyakori, hogy ebben a korban egy férfinek ne legyen senkije, ne tudjon kihez hozzászolni? (Nőként nyilván pillanatok alatt tudnék beszélgetőpartnert találni, ezért most férfiakra vetítve értendő a kérdés).

Illetve, a párkapcsolataim is mind tönkre mentek, főleg azután, hogy a másiknál elmúlt a rózsaszín köd. Sok bennem a fájdalom, nem érzem, hogy valaki hosszabb távon is az életemben lenne. Sok ember érezhet így?

2023. márc. 15. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
En 31 vagyok, nekem sok van. Mèg gyerekkorombol is
2023. márc. 16. 03:25
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

Nekem sincsenek barátaim. A gimi után lemorzsolódott mindenki.

A melóban van néhány haver akikkel kéthetente egyszer összeülünk sörözni, de semmi több.

Egyébként elég jól megvagyok. Csak néha tör rám az az érzés, hogy nincs mellettem senki.

27F

2023. márc. 16. 06:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyakoribb, mint hinnéd, viszont- nőként sem okvetlenül egyszerűbb a helyzet.

Nekem is mindig volt úgy 2-3 barát az életemben, akikre mindig számíthattam (és ők is rám), de egyetem kezdete óta mind eltűnt. Pedig próbáltam azokat a sokéves barátságokat menteni, viszont hiába. 10+ éves is volt köztük pedig..

Hosszú történet, aminek a lényege, hogy jelen pillanatban maximum közelebbi ismerőseim vannak, akik nem barátok, illetve párkapcsolatom nem volt még sosem. Mostanában eléggé foglalkoztat a téma, az előbbi azonban sokkal jobban zavar. Annyira örülnék, ha lennének barátaim; szerveznénk programokat, vagy csak beülnénk egy teára, limonádéra, és beszélgetnénk, meg ilyenek..

Két unokatesóm is van a 25-30-as korosztályban (én ezt alulról súrolom), és a fiatalabbal (F) is rendre ilyesmiről is beszélünk. Az ő barátai, haverjai is szétszéledtek, neki sem volt sose párkapcsolata, és mostanában szenved emiatt igazán. Őt pedig rossz ilyen állapotban látni :c

Az idősebbet (N) bár most jegyezték el, neki is később lett meg az első kapcsolata, a mostani. Az ő barátai is eltűntek, sokan külföldre költöztek, munkában pedig senki nincs a korosztályából.

Ennek az egésznek viszont egy remek kimenetele lett: sokkal több időt töltünk együtt, sokkal több programunk van, mint valaha. Összébb rántott minket a helyzet, az időszak, de mégsem az igazi.. Az embernek még így is szüksége van barátokra, párkapcsolatra. Hálás vagyok értük, de a hiány így is érződik :c

2023. márc. 16. 10:49
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
Ha itt mindenki olyan magányos, miért nem barátkoztok egymással? 🤷🏻‍♂️
2023. márc. 16. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!