Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire gyakori, hogy valakin...

Mennyire gyakori, hogy valakinek 25 évesen nincs barátja?

Figyelt kérdés

Mindig volt 1-2 barátom, akikkel jól elvoltam, és igaz barátságnak gondoltam, azonban 4-5 év után mind ghostingolt. Most vagyok először olyan helyzetben, hogy már több, mint egy éve 0 barátom van. Nincs kivel megosztani a gondolataimat (párom sincs), és ez rossz.

Nem tudom, hogy mennyire gyakori, hogy ebben a korban egy férfinek ne legyen senkije, ne tudjon kihez hozzászolni? (Nőként nyilván pillanatok alatt tudnék beszélgetőpartnert találni, ezért most férfiakra vetítve értendő a kérdés).

Illetve, a párkapcsolataim is mind tönkre mentek, főleg azután, hogy a másiknál elmúlt a rózsaszín köd. Sok bennem a fájdalom, nem érzem, hogy valaki hosszabb távon is az életemben lenne. Sok ember érezhet így?

2023. márc. 15. 22:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem egyre gyakoribb, csak sokan nem vállalják.
2023. márc. 15. 22:10
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

Nekem csak haverok maradtak…30 évesen, barátokkal én szakitottam meg a kapcsolatot direkt.

Nem is bánom…nőknek biztos fontosabb hogy legyen mindig egy legjobb barátnője vagy nem is tudom…egy valami ami ténylegesen szar de több okból is, hogy nekem is minden párkapcsolatom eddig kuka volt, és nincs most senkim.

De barátokat nehezebb találni mint egy párkapcsolatot manapság.

2023. márc. 15. 22:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én nő vagyok, 30as, de nekem sosem voltak barátnőim, egy ember van, akivel félévente egyszer találkozom, meg hónaponta írunk egymásnak egyszer és annyi. Mondjuk párkapcsolatom sem igazán volt, szóval elég defektes vagyok mindkét téren. :'D

De szerintem nagyon sok ember van így.

2023. márc. 15. 22:14
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Most ez szinte általánossá vált. Legalább a korosztályod felére igaz, hogy lényegében 1-2 emberrel van kapcsolata, vagy éppen senkivel. Azért próbáld meg, még a felületes kapcsolatok is jobbak, mint a teljes magány. Egy felületes kapcsolatból lehet idővel mélyebb, a semmiből viszont nem lehet valami. Dolgozni kell a kapcsolatokon, most még többet, mint régebben.
2023. márc. 15. 22:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsenek 26 évesen ráadásul nőként szóval ne hidd, hogy könnyebb. Sokáig beletörődtem, mostanában viszont jobban foglalkozom a témával, de nem könnyű, még ismerősöket csak-csak találsz, de barátokat elég nehéz.
2023. márc. 15. 22:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ostobaság, hogy nőként egyszerűbb. Két barátnőm van, mindkettő külföldön, félig-meddig én is.

A korombeliek többsége gyerekes és házas, elfoglaltak a barátkozáshoz vagy csak nincs közös témánk a különböző életvitelből adódóan. Kolléganőim sokkal idősebbek, velük meg azért nincs témám. Alap dolgokról jókat beszélgetünk, de néha elmennék teázni, sétálni, moziba, vásárolni valakivel. Nagyon nehéz ismerkedni harminc felett szerintem. Ha ide kiírom, hogy ismerkednék, csak férfiak fognak válaszolni és csak azzal a céllal, ami engem nem érdekel.

Elég gyakorinak lárom ezt a problémár, nem vagy vele egyedül.

2023. márc. 15. 22:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez van, ahogy a 4-es írja, míg a szekér egyfele megy, addig könnyű.. Gimi, egyetem, esetleg közös munkahely. Azután hirtelen mindenki sokfelé, munka, párkapcsolat, esetleg más városban, országban. Ha nincsenek ápolva a barátságok iszonyat nehéz. Én 31 évesen ezt látom.
2023. márc. 15. 22:24
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Elég gyakori. 25-30 as korosztály a saját családjával foglalkozik elsőként, kevés barátjuk van. Ennyi idősen már a legtöbben nem akarunk felszínes, haveri barátokat, nem járunk minden hétvégente bulizni. Nem vagyunk öregek, de nem vagyunk már tizenéves fiatalok akik csak szórakoznak, és csomó barátjuk van, a legtöbbjük felszínes érdekbarátság, érdekkapcsolat.
2023. márc. 15. 22:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

egyre gyakoribb.

Itt pl elég sokan

2023. márc. 16. 00:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak pár haverom van, de őket nem tekintek barátnak, és ők sem rám.

Szóval ennyi.---

2023. márc. 16. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!