Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tetszhetek neki?

Tetszhetek neki?

Figyelt kérdés

A munkahelyen van egy srác, aki az esetem, van baràtnője. Tiszteletben tartom, de van hogy ránézek és ő is. Van hogy a közelben van és érzem hogy néz, aztán odanézek és tényleg. Sokat szerencsétlenkedek az tény, mosolyog rajtam. Mondja, hogy ez aranyos volt.

Jól esnek az ilyenek, ha stressz van meg amúgy is, ha valaki kedves.

Nem akarok tőle semmit, de jól néz ki na.. és csak ti tudjatok ezt:D

2023. márc. 5. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Igen, mi tudjuk, hogy tetszel-e neki, pontosan. Látjuk nem csak szerencsétlen, de szellemileg visszamaradott is vagy.
2023. márc. 5. 23:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nézzen magába, aki ilyeneket ír:)
2023. márc. 5. 23:58
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Ugyanezt ajánlom azoknak akik ilyen kérdéseket tesztnek fel :)
2023. márc. 6. 00:49
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Tudja, hogy bejön neked.
2023. márc. 6. 07:47
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező. Nagyon sajnálom, de borzasztó élet vár rád.

Kifejteném, de nem tart még ott a személyiséged, hogy megértsd.

2023. márc. 6. 08:00
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy tetszel-e neki. Az is lehet, hogy más is rád néz, csak nyilván azt nem veszed észre, mert erre a srácra vagy kihegyezve, minden mozzanatába igyekszel azt belelátni, hogy azért csinálta, mert tetszel neki.
2023. márc. 6. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Majd téged is pont így fog lecserélni új csajra. De igen, tetszhetsz neki. Tudod honnan lehet tudni, h 1 pasi meg akar izélni 1 nőt? Onnan h lélegzik. :D
2023. júl. 1. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!