Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha valkinek sok péznze van...

Ha valkinek sok péznze van hogy tudja megállapítani hogy kik az igaz barátai és kik azok akik csak a pénzük miatt szereti őket?

Figyelt kérdés

2023. márc. 2. 13:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

Elviszed moziba ahaverjaidat?

Jézusom, minek?:D "nekem ez nem okoz gondot". A legtöbb embernek nem okoz gondot kifizetni 3000 forintot.

2023. márc. 2. 15:34
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Hát nemtom, egy moziba én is elviszem néha a haverjaimat, pedig tanár vagyok...
2023. márc. 2. 15:53
 13/20 A kérdező kommentje:
Több barátnőm van. Csak erről a kettőről van szó ebben a történetben.
2023. márc. 2. 19:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem csak a moziról beszélek. Voltunk például már étterembe(én álltam a számlát)Van egy olyan érzésem hogy ez az ember kihasznál engem. De nincs rá úgymond "bizonyítékom". Csak ez az érzés. Akkor kezdtem el ezt érezni amikor a kutyám bekerült az állatklinikára mert nagyon beteg volt. Én teljesen magam alatt voltam. Felhívtam,azt mondta hogy,most nem ér rá mert nagyon sok a munkája(tényleg sok melója van). Szerencsére a kutyám meggyógyult.
2023. márc. 2. 19:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
De nem értem, miért fizetsz ilyesmit másoknak? Ha egy baráti társaság elmegy akár étterembe, akár moziba, akár bowlingozni akár nyaralni.. normális esetben fel sem merül, hgoy az egyik fizesse a másik költségeit. Te miért teszed?
2023. márc. 2. 20:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem mindig teszem ezt,csak néha. Van hogy,meghívom őket ide oda. Adtam már neki kölcsön is,visszaadta. Karácsonyra szoktam nekik néha pénzt ajándékba adni.
2023. márc. 2. 20:06
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Pénzt ajádnékba adni?

Hát te hülye vagy.... És még csodálkozol, hogy van aki a pénzedért van veled?

De miért cisnálsz ilyeneket? Most őszintén, ennek mi az értelme?

2023. márc. 2. 20:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

:D

A gyereked vagy mi?

Minek kell felnőtt embernek pénzt adni?

El sem fogadnám, minek?

2023. márc. 2. 20:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj nekik pénzt, ne hívd meg őket semmire. Ha továbbra is a barátaid maradnak, akkor nem a pénz miatt voltak melleted.
2023. márc. 3. 03:40
 20/20 robetko ***** válasza:
Nekem is adsz pénzt?
2023. ápr. 9. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!