Nem veszek meg minden szrt másoknak, nem hívom meg őket semmire csak úgy, illetve nem mutogatom a pénzem.
2023. márc. 2. 13:55
2/20 anonim válasza:
Hat azert az egyertelmu h ki barat meg ki nem de am pl nem probalnak eloskodni, keregetni, nem varjak el h te fizess. Nemszamit kinek mennyi penze van baratok kozt ugyanugy fizet mindenki vagy oda vissza hivogatjak meg egymast
2023. márc. 2. 13:55
3/20 anonim válasza:
Tim Kasser: Az anyagiasság súlyos ára
2023. márc. 2. 14:13
4/20 anonim válasza:
Vegyél ki egy olcsó albérletet, költözz bele, és a barátaidnak mondd azt, hogy kitagadott a család és minden pénzed oda és futárként dolgozol. Mindezt kis is próbálhatnád. :-)
2023. márc. 2. 14:15
5/20 anonim válasza:
Nemtom, mi előnyöm van abból, ha gazdag a barátom? Programokat, nyaralást mindenki magának fizeti, kocsma meg ilyeneknél meg felváltva meghívjuk egymást, ha moziba megyünk, egyik a jegyet fizeti másik a nasit. Fogalmam sincs, hogy a legtöbb barátomnak milyen az anyagi helyzete igazából, max a munkakörből tudok tippelni.
2023. márc. 2. 14:15
6/20 anonim válasza:
Ahhoz nagyon-nagyon gazdagnak és befolyásosnak kell lenni, hogy valaki csak ezért tettesse magát a barátodnak. Nyilván akkor azért teszi, hogy a kapcsolataid révén magának is előnyt szerezzen, vagy átjárjon hozzád medencézgetni, szaunázni, a bulijaidba jó nőket hívsz, akkor azért megy, de mondom, ehhez felső tízezerbe kell tartozni, komoly kapcsolati tőkével. Máskülönben semmi előnye nem származik abból, hogy a barátod.
Amúgy meg úgy tudja a gazdag ember ilyenkor megállapítani, hogy ki az igaz barát, ha rá is tud számítani, ha kell, és érdeklődik a lelki jóléte felől. Nem csak azt lesi, hogy milyen hasznot tud leakasztani róla.
2023. márc. 2. 14:29
7/20 anonim válasza:
Hogy jövök én a barátom anyagi helyzetéhez? Ha nem gazdag, akkor is meg tud hívni egy italra, ahogy én is meghívom őt akkor is, ha százszor annyit keres mint én. Nem azon a 800 forinton múlik.
Minden mást meg mindenki magának fizet.
2023. márc. 2. 14:55
8/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagyon-nagyon-nagyon gazdag és befolyásos ember,de azért vannak kapcsolataim és elég sok pénzem. Párszor elviszem a barátaimat moziba vagy szórakozni,mivel nekem ez nem jelent gondot. Van hogy ők is meghívnak egy italra,de én többet költök rájuk mint ők rám. Ezzel nekem nincs semmi bajom alapvetően. Van egy barátnőm aki egy másik barátnőm szerint csak a pénzem miatt a "barátnőm". Én is érzem,hogy ott valami bűzlik. Megfordult a fejembe,hogy egy ideig nem viszem el azt a barátnőmet ilyen helyekre és csak annyit költök rá amennyit ő rámkölt. Ez mennyire Jó ötlet?
2023. márc. 2. 15:10
9/20 anonim válasza:
Nehogy azt hidd, hogy azért a barátaid, mert elviszed őket moziba xD Gondolod nekik nem lenne rá 3 ezer forintjuk? Én olyanról hallottam, aki mindig adott kölcsön a batátainak, volt hogy vissza se kérte, meg mindenhova furikázta őket ingyen, na ott már voltak, akik tényleg csak kihasználták, de nem egy mozi miatt xd Amúgy meg, ha pénzelsz másokat és nem vársz viszonzást, akkor magadra vess, ha egy idő után csak ezt várják tőled…
2023. márc. 2. 15:15
10/20 anonim válasza:
8# Két barátnőd van és ebből az egyik irigykedik a másikra. Érdekes szituáció. Írásod alapján rendesen befolyásol is. Biztos élvezed, hogy keresik a kegyeidet:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!