Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyen esetben hívnád mindenhov...

Ilyen esetben hívnád mindenhova a legjobb barátodat?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy van több baráti társaságod (3-4), mindenhova “beviszed” a legjobb barátod. A legjobb barátod viszont téged semmilyen körökbe nem visz be, jó ha ismered 2 barátját. Amikor nem érsz rá, akkor mindig van kivel lógnia, viszont ha te ráérsz és valamelyik baráti társaságoddal találkoznál, akkor elvárja, hogy ő is hívva legyen, amikor egyáltalán nem tagja a társaságnak. Ez néha frusztráló, mert nem igazán találja fel magát olyan emberek társaságában, akik nem állnak hozzá közel, ezáltal vele kell beszélgetnem a legtöbbet, amikor másokkal is szeretnék, pl olyanokkal, akikkel nem találkozom gyakran, mint a legjobb barátommal.

Van értelme mindenhova elhívni? Szívem szerint nem hívnám mindig mindenhova, de akkor meg megsértődik, pedig én életemben nem lógtam együtt egyik haverjával sem, míg fordítva számtalan ilyen eset volt. Egyszer még nyaralni is eljött velünk, én meg a legtöbb barátját max névről ismerem.

2023. febr. 22. 10:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
Minek tetted fel a kérdést, ha csak egyféle válasz érdekel? És hiába tagadod, tökugyanaz a sztori. Tökugyanúgy hisztizel a neked nem tetsző válaszokon. Maradj a felszínes kapcsolatoknál, az való neked.
2023. febr. 22. 14:24
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Kedves sokszor válaszoló!

Nem az mutatja egy kapcsolat mélységét, hogy mennyire lógunk ki egymás fenekéből. És nem is attól leszünk jó barátok, hogy rátelepszünk a másikra és élni sem hagyjuk. Egy barátság nem kizárólagos, nincs olyan, hogy csak úgy mehet el a barátom ide vagy oda, hogy engem is visz magával. Az ilyen piócáktól mindenki menekül, mert megfojtanak.

Elég szomorú, ha valaki felnőtt ember létére itt tart. Az én lányom 10 éves, de már most helyreteszi azokat a barátnőket, akik nem akarják megengedni, hogy másokkal is jól érezze magát. És gyönyörűen el tudja nekik magyarázni, hogy a barátság nem azt jelenti, hogy egymás vérét szívjuk. Kár, hogy sokan felnőttként sem jutnak el erre a szintre.

2023. febr. 22. 14:34
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Nekem azért vannak barátaim, mert szeretem őket, és mivel szeretem őket, szeretek velük lógni is! Ez ilyen egyszerű, mint a szorzótábla! Ez itt nem szeretet, és nem barátság.
2023. febr. 22. 19:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Amúgy ez a "legjobb barát" rohadtul sántít nekem, az én időmben a legjobb barát valóban legjobb volt. Úgy látszik ma valami egészen mást jelent.
2023. febr. 22. 20:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az, hogy szeretek valakivel együtt lenni, nem azt jelenti, hogy a nap minden percét vele akarom tölteni. Van olyan, ahova egyszerűen nem való és kész.

Múlt héten pl.meglátogattam egy régi jó barátnőmet, akivel még gimibe jártam együtt. Eszembe se jutott volna a jelenlegi legjobb barátnőmet odavinni. Pedig amúgy természetesen szívesen vagyok vele.

2023. febr. 22. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..

Itt az eredeti kérdése a kérdezőnek, ha valakit érdekel

2023. febr. 23. 10:04
 17/17 A kérdező kommentje:
#16 ne ide járj hazudni.:))
2023. febr. 23. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!