Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lehet csinálni olyankor,...

Mit lehet csinálni olyankor, ha nem tudom betartani egy ígéretemet a barátomnak?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük ma délelőtt, hogy este elmegyek hozzá segíteni összeszerelni egy szekrényt és felszerelni egy polcot. Viszont most a kocsimat elvitte itthonról valaki más, és csak este 10-kor ér haza. Én csak kocsival tudnék eljutni a barátomhoz, busz már nincs vasárnap, gyalog pedig 10 km-es a táv, neki nincs kocsija. Ilyen helyzetben lemondanátok és áttennétek köv. hétvégére, vagy megtennétek bármit hogy betartsátok az ígéreteteket?

2023. febr. 19. 16:48
A kérdező szavazást indított:
Megtennék bármit (taxi, vagy gyaloglás)
Felhívnám, hogy bocs de most nem jó
25 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Ez egyáltalán nem olyan fontos ígéret, amit tűzön-vízen át be kéne tartani... majd átmész legközelebb.
2023. febr. 19. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Én is átrakatnám. Oda vissza 4 óra lenne a gyaloglás... Esetleg nincs ismerőse valamelyikőtöknek, akit meg tudnátok kérni a fuvarozásra?
2023. febr. 19. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
nem igazán értem mi lenne olyan fontos egy polcon hoyg nem ér rá máskor felszerelni... hozzám se most jön barátnőm polcot építeni hanem jövő héten mert ma mégse ér rá, most mit kell ezen drámázni? nekem tesz szívességet innentől kezdve nem nagyon van jogom belepofázni.
2023. febr. 19. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

Valaki magyarázza már el, ugyan miért lettem lepontozva?

2. voltam

2023. febr. 19. 19:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Milyen önzetlen emberek vannak itt a gyakorin :D
2023. febr. 19. 20:44
 6/6 A kérdező kommentje:
A szavazatok alapján
2023. febr. 19. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!