Milyen gyakran beszélgettek, találkoztok a barátaitokkal?
Úgy érzem, már nekem sincsenek barátaim.
2-en voltak, akikre sokáig így tekintettem, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem barátság.
Az egyik lánnyal gimi alatt lettünk jóban, szinte elválaszthatatlanok voltunk, majd a ballagása után is szépen tartottuk a kapcsolatot (2 évvel idősebb nálam). Majd a diplomaosztója után kezdett távolodni tőlem; 2-4 havonta írt vissza, és évente, ha 2x találkoztunk, már kész csoda volt. Az utolsó 3-4 találkát kapásból le is mondta, konkrét indok nélkül, és az utolsó pillanatban.
A másik lánnyal is hasonló volt a dolog, csak ő általános közepe óta volt a legjobb barátnőm. Szóval, én most így állok :c
Nekem amúgy az lenne az ideális, ha havonta, vagy kicsit sűrűbben, lennének közös programjaink, ha akárcsak egy közös teázás/kávézás is lenne az. A netes írogatásra nincs igényem, az mostanság úgyis inkább csak leszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!