Miről beszélgettek a barátaitokkal?
Nekem szerintem még sose volt egy barátom se az életem során. Mindig csak olyan volt, hogy jóban voltam suliban pl mindenkivel és aki mellett ültem, vele beszéltem a legtöbbet, és akkor így volt egy-két sulis haverom. De ezeken a barátságokon mindig is érezni lehetett, hogy csak azért vannak, hogy ne unatkozzunk, nem igaziak voltak.
Valahogy úgy érzem, hogy mindig a semmiről beszéltünk. Őszintén szólva nem tudom miről tudnék igazán beszélgetni. Én lány vagyok, és az iskolában mindig a fiúkról meg ilyen csajos dolgokról,énekesekről dumáltunk, amik engem nem igazán érdekeltek. Tök lényegtelen nekem, hogy ki kibe van belezúgva. Szóval nem igazán tudok barátságokat kialakítani, mert mindig csak a mindennapi életről beszélünk, és az engem annyira nem érdekel. Mármint el tudok róla csevegni, de csak ennyi. Szóval ti miről beszélgettek egymással? Elsősorban a lányokat/nőket kérdezem, mert hogy én is az vagyok, de amúgy bárki írhat.
Nekem se volt még soha olyan barátom akivel bármiről tudtam volna beszélni feszengések nélkül és nem éreztem volna kínosan hogy ha nincs téma.
Talán nagyon gyerekkorban volt ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!